18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – AGF Live Stream

Last Updated on

, ,

Brøndby IF møder AGF i runde 14 af Superligaen mandag d. 6/11/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Broendby Stadion.

Hvor kan man se Brøndby IF – AGF Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 2. plads efter en 2-1 sejr over FC Nordsjælland , mens AGF rangerer som nr. 6 efter en sejr mod Randers FC på 2-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Brøndby IF vs AGF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brøndby IF mod AGF direkte via live stream.
  • Stadion: Broendby Stadion
  • Dato: 6/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Brøndby IF – AGF live stream på ViaPlay

Brøndby IF – AGF Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Brøndby IF givet 53.19% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.88. AGF har derimod 25.38% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.94. Disse odds gør Brøndby IF til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.15% med et odds på 3.43.

Brøndby IF mod AGF – Statistikker og Analyse

Brøndby IF vandt deres seneste opgør. Jesper Sørensen’s hold stod overfor FC Nordsjælland i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. Da de mødte FC Nordsjælland, havde Brøndby IF 50% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Brøndby IF i alt 14 skud, mens de tillod 13 skud imod sig. I deres seneste kamp kom AGF fra banen med en sejr. I den kamp, mødte Uwe Rösler’s hold Randers FC. Det endelige resultat for den kamp var 2-1. Statistikker mod Randers FC viser at AGF havde 46% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde AGF de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål.

Brøndby IF vs AGF Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på 8 sejre i deres navn , efter at have scoret i alle disse kampe . AGF har fejret 3 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brøndby IF i deres seneste fem kampe på Broendby Stadion vundet 12 point. Deres modstander, AGF, har vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brøndby IF vs AGF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Brøndby IF opnået 4 sejre , hvor AGF endnu ikke har vundet . Der har været 6 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.8 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Brøndby IF i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , og AGF havde et gennemsnit på 1.1 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Brøndby IF med 3-0. Kampen blev spillet søndag d. 17/09/2023, 17:05 på Ceres Park.

Brøndby IF – AGF Odds på Over/Under

Brøndby IF har formået at score i gennemsnit på 2.8 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.4 mål i AGF’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jesper Sørensen’s hold formået at score et gennemsnit på 2.10 mål og indkasseret 0.70 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Uwe Röslers hold har scoret 1.20 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp.

Brøndby IF – AGF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af Brøndby IF’s seneste 10 Superligaen kampe , mens det samme er gældende for 70% af AGF’s kampe. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF d. 17/09/2023 var den seneste kamp, som AGF endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.74, kan vi se at der er 57.47% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.96, kan vi se at der er 51.02% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se Brøndby IF – AGF live stream?


Kampen Brøndby IF mod AGF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brøndby IF og AGF?


Brøndby IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.88.

Før kampen, hvordan præsterer Brøndby IF i Superligaen?


Brøndby IF seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer AGF i Superligaen?


AGF seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 2 nederlag, og 5 uafgjorte.