18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – Silkeborg IF Live Stream

Last Updated on

Brøndby IF og Silkeborg IF mødes mandag d. 8/04/2024, i runde 24 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 18:00 på Broendby Stadion .

Hvor kan man se Brøndby IF – Silkeborg IF Live Stream?

Brøndby IF indtager lige nu 1. pladsen i Superligaen tabellen efter en 2-1 sejr over FC København i deres seneste kamp , hvorimod Silkeborg IF spillede uafgjort i deres seneste kamp mod AGF med 2-2 og nu er placeret som nr. 6. Læs vores optakt til kampen mellem Brøndby IF vs Silkeborg IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brøndby IF mod Silkeborg IF direkte via live stream.
  • Stadion: Broendby Stadion
  • Dato: 8/04/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Brøndby IF – Silkeborg IF live stream på ViaPlay

Brøndby IF – Silkeborg IF Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Brøndby IF givet 69.44% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.44. Silkeborg IF har derimod 15.60% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 6.41. Disse odds gør Brøndby IF til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 22.83% med et odds på 4.38.

Brøndby IF mod Silkeborg IF – Statistikker og Analyse

Brøndby IF’s seneste kamp så dem tage en sejr. FC København var modstanderne for Jesper Sørensen’s hold. Kampen endte med et resultat på 2-1. Mod FC København, havde Brøndby IF en boldbesiddelse på 51%. Kigger man på skud på mål, havde Brøndby IF i seneste kamp 7 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Jesper Sørensen’ hold 12 skud imod sig. Imens spillede Silkeborg IF uafgjort i deres seneste kamp. Kent Nielsen’s hold var oppe mod AGF. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. I deres kamp mod AGF, havde Silkeborg IF 60% af bolden. I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 12 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Brøndby IF vs Silkeborg IF Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør , har værterne fejret 6 sejre , med mål scoret i 9 kampe . Gæsterne har formået at sikre 0 sejre , med scoring i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brøndby IF vundet 11 point i deres seneste fem kampe på Broendby Stadion. I mellemtiden har Silkeborg IF ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brøndby IF vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Brøndby IF formået at vinde 7 gange , hvor Silkeborg IF har vundet to kampe . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.6 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Brøndby IF har i gennemsnit scoret 1.6 mål pr. kamp , og Silkeborg IF har snittet 1.0 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brøndby IF på 4-1. Kampen blev spillet søndag d. 17/03/2024, 17:00 på Broendby Stadion.

Brøndby IF – Silkeborg IF Odds på Over/Under

Brøndby IF har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.1 mål i Silkeborg IF’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jesper Sørensen’s hold et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 0.80 indkasserede mål pr. kamp , mens Kent Nielsen’s trup har formået at notere 0.70 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.40 mål pr. kamp.

Brøndby IF – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

60% af både Brøndby IFs og Silkeborg IFs sidste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede. Brøndby IFs seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 12/11/2023. Den seneste gang Silkeborg IF missede chancen for at score i en kamp var d. 10/03/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF. Det gennemsnitlige odds på 1.82 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 54.95%.Et gennemsnitligt odds på 1.87 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 53.48%.

FAQ

Hvor kan man se Brøndby IF – Silkeborg IF live stream?


Kampen Brøndby IF mod Silkeborg IF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brøndby IF og Silkeborg IF?


Brøndby IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.44.

Hvordan er Brøndby IF’s form i Superligaen op til kampen?


Brøndby IF har 6 sejre, 0 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.