18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brommapojkarna – AIK Live Stream

Last Updated on

,

Brommapojkarna og AIK mødes lørdag d. 1/07/2023, i runde 13 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 15:00 på Grimsta IP .

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Brommapojkarna – AIK Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Hammarby på 1-2 i sidste runde, ligger Brommapojkarna lige nu nr. 6 i Allsvenskan, hvorimod AIK har indtaget 15. pladsen efter et nederlag til Elfsborg på 1-2.Læs vores optakt til kampen mellem Brommapojkarna vs AIK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brommapojkarna mod AIK direkte via live stream.

  • Stadion: Grimsta IP
  • Dato: 1/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Brommapojkarna – AIK live stream på ViaPlay

Brommapojkarna – AIK Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Brommapojkarna en 36.50% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.74, mens AIK har en 40.98% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.44. Dette betyder at AIK er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.26 med en sandsynlighed på 30.67%.

Brommapojkarna mod AIK – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Brommapojkarna et nederlag og fik ingen point.Hammarby var deres seneste modstander.Kampen endte med et resultat på 1-2.Mod Hammarby, havde Brommapojkarna 48% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde Brommapojkarna 5 skud i angreb og 21 skud tilladt imod sig.Imens fik AIK nul point da de tabte deres seneste kamp.Andreas Brännström’s hold spillede mod Elfsborg.Det endelige resultat for den kamp var 1-2.I deres kamp mod Elfsborg, havde AIK 53% af bolden.I deres seneste kamp, blev 12 skud sendt afsted i angrebet, mens 8 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Brommapojkarna vs AIK Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan, har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , med mål scoret i 8 kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , mens de har scoret i 6 af dem.Ser man på hjemme- og udeform, har Brommapojkarna i deres seneste fem kampe på Grimsta IP vundet 7 point.I mellemtiden har AIK vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brommapojkarna vs AIK Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Brommapojkarna og AIK, har Brommapojkarna endnu ikke vundet , hvorimod AIK har opnået 9 sejre , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.9 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Brommapojkarna har snittet 0.7 mål i hver kamp , mens AIK i gennemsnit har scoret 3.2 mål pr. kamp.Sidste gang de spillede, vandt Brommapojkarna kampen med 2-1.

Brommapojkarna – AIK Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Brommapojkarna har spillet, er der blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit , hvorimod AIK har et gennemsnit på 2.0 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Olof Mellberg’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp , mens Andreas Brännström’s trup har formået at notere 0.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp.

Brommapojkarna – AIK Odds på Begge Hold Scorer

Brommapojkarna har haft 40% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og AIK har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Den sidste gang Brommapojkarna missede en chance for at score i en kamp var d. 8/05/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Göteborg. AIKs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården på 0-1 d. 28/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.70 er der en sandsynlighed på 58.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.01, er der en sandsynlighed på 49.75% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Brommapojkarna – AIK live stream?

Kampen Brommapojkarna mod AIK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brommapojkarna og AIK har størst chance for at vinde?

I denne kamp er AIK favoritter med odds 2.44 for at vinde.

Hvordan er Brommapojkarna’s form i Allsvenskan op til kampen?

Brommapojkarna har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er AIK’s form i Allsvenskan op til kampen?

AIK har 1 sejr, 5 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.