18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brommapojkarna – Hammarby Live Stream

Last Updated on

,

Brommapojkarna møder Hammarby i runde 16 af Allsvenskan fredag d. 21/07/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Grimsta IP.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Brommapojkarna – Hammarby Live Stream?

Efter et nederlag til Häcken på 2-4 i deres seneste kamp, ligger Brommapojkarna lige nu på 10. pladsen i Allsvenskan. På den anden side, Hammarby kunne notere en 3-1 sejr mod Kalmar FF, og de ligger lige nu på en 8. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Brommapojkarna vs Hammarby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brommapojkarna mod Hammarby direkte via live stream.

  • Stadion: Grimsta IP
  • Dato: 21/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Brommapojkarna – Hammarby live stream på ViaPlay

Brommapojkarna – Hammarby Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Brommapojkarna givet 34.25% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.92.
Hammarby har derimod 44.44% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.25.
Disse odds gør Hammarby til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.41% med et odds på 3.40.

Brommapojkarna mod Hammarby – Statistikker og Analyse

Brommapojkarna tabte deres seneste opgør.Häcken var modstanderne for Olof Mellberg’s hold.Kampen endte med et resultat på 2-4.Mod Häcken, havde Brommapojkarna en boldbesiddelse på 50%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Brommapojkarna de følgende statistikker: 18 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål.Imens sikrede Hammarby sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod Marti Cifuentes’s hold overfor Kalmar FF.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-1.Da de mødte Kalmar FF, havde Hammarby 40% af boldbesiddelsen.I Hammarby’s seneste kamp, skød de på mål 10 gange, mens Marti Cifuentes hold tillod 10 skud imod sig.

Brommapojkarna vs Hammarby Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør, har Brommapojkarna formået at sikre 4 sejre , med scoring i 8 kampe . På samme tid har Hammarby vundet 4 gange , efter at have scoret i 6 af disse kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Brommapojkarna nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Grimsta IP.Deres modstander, Hammarby, har vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brommapojkarna vs Hammarby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Brommapojkarna og Hammarby, har Brommapojkarna formået at vinde 3 gange , hvor Hammarby har vundet 7 kampe . Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp . Brommapojkarna har i gennemsnit scoret 0.9 mål pr. kamp , mens Hammarby i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Hammarby.Kampen blev spillet fredag d. 9/06/2023, 19:00 på Tele2 Arena.

Brommapojkarna – Hammarby Odds på Over/Under

Brommapojkarna har formået at score i gennemsnit på 2.7 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Hammarby’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Olof Mellberg’s trup scoret 1.30 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp , og Marti Cifuentess trup har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp.

Brommapojkarna – Hammarby Odds på Begge Hold Scorer

60% af både Brommapojkarnas og Hammarbys sidste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den seneste gang Brommapojkarna ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AIK d. 1/07/2023. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg d. 3/07/2023 var den seneste kamp, som Hammarby endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.57 er der en sandsynlighed på 63.69% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.24, er der en sandsynlighed på 44.64% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Brommapojkarna – Hammarby live stream?

Kampen Brommapojkarna mod Hammarby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brommapojkarna og Hammarby?

Hammarby er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.25.

Før kampen, hvordan præsterer Brommapojkarna i Allsvenskan?

Brommapojkarna seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Hammarby’s form i Allsvenskan op til kampen?

Hammarby har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.