18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brommapojkarna – Kalmar FF Live Stream

Last Updated on

,

Brommapojkarna og Kalmar FF mødes søndag d. 27/08/2023, i runde 21 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 15:00 på Grimsta IP .

Hvor kan man se Brommapojkarna – Kalmar FF Live Stream?

Brommapojkarna indtager lige nu 9. pladsen i Allsvenskan tabellen efter en 3-1 sejr over Halmstads BK i deres seneste kamp , hvorimod Kalmar FF spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Hammarby med 0-0 og nu er placeret som nr. 8. Læs vores optakt til kampen mellem Brommapojkarna vs Kalmar FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brommapojkarna mod Kalmar FF direkte via live stream.
  • Stadion: Grimsta IP
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Brommapojkarna – Kalmar FF live stream på ViaPlay

Brommapojkarna – Kalmar FF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Brommapojkarna en 46.95% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.13, mens Kalmar FF har en 31.45% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.18. Dette betyder at Brommapojkarna er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.38 med en sandsynlighed på 29.59%.

Brommapojkarna mod Kalmar FF – Statistikker og Analyse

Brommapojkarna vandt holdets seneste kamp. Olof Mellberg’s hold stod overfor Halmstads BK i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 3-1. Mod Halmstads BK, havde Brommapojkarna en boldbesiddelse på 61%. Kigger man på skud på mål, havde Brommapojkarna i seneste kamp 11 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Olof Mellberg’ hold 12 skud imod sig. Imens spillede Kalmar FF uafgjort i deres sidste kamp. Hammarby var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 0-0. Statistikker mod Hammarby viser at Kalmar FF havde 54% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Kalmar FF de følgende statistikker: 3 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål.

Brommapojkarna vs Kalmar FF Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har Brommapojkarna vundet i 3 , med scoring i 7 kampe . På samme tid har Kalmar FF vundet to gange , med mål scoret i 6 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Grimsta IP, har værterne Brommapojkarna nu vundet i alt 6 point. Deres modstander, Kalmar FF, har vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brommapojkarna vs Kalmar FF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Brommapojkarna og Kalmar FF , har Brommapojkarna vundet to kampe , og gæsterne har været sejrsrige 5 gange , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 3.1 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.3 mål pr. kamp er gået til Brommapojkarna , og Kalmar FF har scoret 1.8 pr. kamp. I den seneste kamp tog Brommapojkarna hjem med en sejr på 3-1. Kampen blev spillet søndag d. 14/05/2023, 17:30 på Guldfaageln Arena.

Brommapojkarna – Kalmar FF Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Brommapojkarna har spillet, er der blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit . På den anden side, har Kalmar FF’s kampe haft et gennemsnit på 2.3 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Olof Mellberg’s hold scoret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.70 mål i hver kamp , og Henrik Jensens trup har et gennemsnit på 0.70 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp.

Brommapojkarna – Kalmar FF Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af både Brommapojkarnas og Kalmar FFs sidste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den seneste gang Brommapojkarna ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Värnamo d. 5/08/2023. Den seneste gang Kalmar FF missede chancen for at score i en kamp var d. 20/08/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hammarby. Med et gennemsnitligt odds på 1.69 er der 59.17% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.04, er der 49.02% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Brommapojkarna – Kalmar FF live stream?


Kampen Brommapojkarna mod Kalmar FF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brommapojkarna og Kalmar FF?


Brommapojkarna er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.13.

Hvordan er Brommapojkarna’s form i Allsvenskan op til kampen?


Brommapojkarna har 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Kalmar FF’s form i Allsvenskan op til kampen?


Kalmar FF har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.