18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Brighton Live Stream

Last Updated on

Burnley og Brighton mødes lørdag d. 13/04/2024, i runde 33 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på Turf Moor .

Hvor kan man se Burnley – Brighton Live Stream?

Efter et nederlag til Everton på 0-1 i deres seneste kamp, ligger Burnley lige nu på 19. pladsen i Premier League . På den anden side, Brighton tabte mod Arsenal med 0-3, så de ligger lige nu på 10. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Burnley vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Burnley mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: Turf Moor
  • Dato: 13/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Burnley – Brighton live stream på ViaPlay

Burnley – Brighton Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Burnley en 29.15% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.43, mens Brighton har en 50.00% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.00. Dette betyder at Brighton er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.77 med en sandsynlighed på 26.53%.

Burnley mod Brighton – Statistikker og Analyse

Burnley tabte holdets seneste kamp. Vincent Kompany’s hold stod overfor Everton i den kamp. Kampen endte med et resultat på 0-1. Statistikker mod Everton viser at Burnley havde 63% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Burnley i seneste kamp 5 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Vincent Kompany’ hold 12 skud imod sig. Imens tabte Brighton deres seneste kamp. Roberto De Zerbi’s hold var oppe mod Arsenal. Efter 90 minutter, var resultatet 0-3. Da de mødte Arsenal, havde Brighton 54% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Brighton i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 20 skud imod sig.

Burnley vs Brighton Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne fejret én sejr , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Brighton har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Burnley nu vundet 5 point i deres seneste fem spillede kampe på Turf Moor. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Burnley vs Brighton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Burnley og Brighton , har Burnley en historik på 3 sejre , mens Brighton har formået at vinde to gange . Der har også været 5 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 2.0 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Burnley har i gennemsnit scoret 1.2 mål pr. kamp , og Brighton har snittet 0.8 pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1. Kampen blev spillet lørdag d. 9/12/2023, 16:00 på The American Express Community Stadium.

Burnley – Brighton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Burnleys Premier League opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.9 mål i Brighton’s kampe. Ser man på disse opgør, har Vincent Kompany’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp , og Roberto De Zerbis trup har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp.

Burnley – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Burnley’s seneste 10 Premier League kampe 40%. Burnleys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 6/04/2024. Brightons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-3 d. 6/04/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.53 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 65.36%.Et gennemsnitligt odds på 2.37 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 42.19%.

FAQ

Hvor kan man se Burnley – Brighton live stream?


Kampen Burnley mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Burnley og Brighton?


Brighton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.00.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 5 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.