18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

,

Runde 11 i Premier League byder på Burnley mod Crystal Palace, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 4/11/2023 kl. 16:00 på Burnleys hjemmebane: Turf Moor.

Hvor kan man se Burnley – Crystal Palace Live Stream?

Burnley tabte deres seneste kamp med 1-2 mod Bournemouth, og de ligger nu nr. 19i ligaen . Crystal Palace tabte deres seneste kamp mod Tottenham med 1-2, og de ligger lige nu nr. 13 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Burnley vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Burnley mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: Turf Moor
  • Dato: 4/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Burnley – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Burnley – Crystal Palace Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Burnley en 35.84% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.79, mens Crystal Palace har en 38.31% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.61. Dette betyder at Crystal Palace er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.18 med en sandsynlighed på 31.45%.

Burnley mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

Burnley tabte holdets seneste kamp. Vincent Kompany’s hold spillede mod Bournemouth. Efter 90 minutter var resultatet 1-2. Statistikker mod Bournemouth viser at Burnley havde 55% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Burnley de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Crystal Palace deres seneste kamp. Roy Hodgson’s hold spillede mod Tottenham. Kampen endte med en stilling på 1-2. Mod Tottenham, havde Crystal Palace en boldbesiddelse på 24%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Crystal Palace i alt 12 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Burnley vs Crystal Palace Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne én sejr , med scoring i 6 kampe . Crystal Palace har fejret 3 sejre , og har scoret i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Burnley i deres seneste fem kampe på Turf Moor ikke vundet nogen point. I mellemtiden har Crystal Palace vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Burnley vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Burnley og Crystal Palace , har Burnley formået at vinde 4 gange , hvor Crystal Palace har vundet 4 kampe , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.3 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Burnley har snittet 1.1 mål i hver kamp , og Crystal Palace har scoret 1.2 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet lørdag d. 26/02/2022, 16:00 på Selhurst Park.

Burnley – Crystal Palace Odds på Over/Under

Burnley har formået at score i gennemsnit på 3.3 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Crystal Palace’s kampe haft et gennemsnit på 2.1 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Vincent Kompany’s hold scoret et gennemsnit på 0.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.50 mål i hver kamp , hvorimod Roy Hodgsons hold har scoret 0.80 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp.

Burnley – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Burnley’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og Crystal Palace har haft det i 40% af denne sæsons opgør. Burnleys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford d. 21/10/2023. Den seneste gang Crystal Palace missede chancen for at score i en kamp var d. 21/10/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.85, kan vi se at der er 54.05% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.87, kan vi se at der er 53.48% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Burnley – Crystal Palace live stream?


Kampen Burnley mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Burnley og Crystal Palace?


Crystal Palace er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.61.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 8 nederlag, og 1 uafgjorte.