18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Burnley Live Stream

Last Updated on

Chelsea og Burnley mødes lørdag d. 30/03/2024 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Stamford Bridge.

Hvor kan man se Chelsea – Burnley Live Stream?

Efter en sejr over Newcastle på 3-2, ligger Chelsea lige nu på en 11. plads i Premier League tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Burnley sikrede sig en sejr over Brentford med 2-1, hvilket placerer dem på en 19. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs Burnley, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Chelsea mod Burnley direkte via live stream.
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Dato: 30/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Chelsea – Burnley live stream på ViaPlay

Chelsea – Burnley Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Chelsea en 77.52% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.29, mens Burnley har en 10.73% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 9.32. Dette betyder at Chelsea er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.84 med en sandsynlighed på 17.12%.

Chelsea mod Burnley – Statistikker og Analyse

Chelsea’s seneste kamp så dem tage en sejr. Newcastle var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-2. Statistikker mod Newcastle viser at Chelsea havde 45% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Chelsea 12 skud i angreb og 11 skud tilladt imod sig. Imens vandt Burnley deres sidste kamp. Brentford var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 2-1. I deres kamp mod Brentford havde Burnley følgende boldbesiddelse : 62%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Burnley i alt 16 skud, mens de tillod 10 skud imod sig.

Chelsea vs Burnley Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Chelsea vundet i 5 , og har scoret i alle kampe . Burnley har fejret én sejr , mens de har scoret i 7 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Chelsea i deres seneste fem kampe på Stamford Bridge vundet 12 point. Imens har Burnley samlet ét point i deres seneste fem kampe væk deres egen hjemmebane.

Chelsea vs Burnley Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Chelsea og Burnley , har Chelsea formået at vinde 8 gange , mens Burnley endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 3.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Chelsea har snittet 2.9 mål i hver kamp , mens Burnley i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Chelsea med 4-1. Kampen blev spillet lørdag d. 7/10/2023, 15:00 på Turf Moor.

Chelsea – Burnley Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.8 mål i Chelseas Premier League opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.6 mål i Burnley’s kampe. I disse kampe, har Mauricio Pochettino’s trup scoret 1.90 mål og indkasseret 1.90 pr. kamp . Mauricio Pochettino’s hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.50 mål pr. kamp.

Chelsea – Burnley Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Chelsea, formåede begge hold at score i 90% af kampene , mens Burnley har set det samme ske i 70% af deres kampe. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 10/12/2023 var den seneste kamp, som Chelsea endte uden at score et mål. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 3/03/2024 var den seneste kamp, som Burnley endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.80 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 55.56%.Et gennemsnitligt odds på 1.92 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 52.08%.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – Burnley live stream?


Kampen Chelsea mod Burnley kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Chelsea og Burnley?


Chelsea er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.29.

Hvordan er Chelsea’s form i Premier League op til kampen?


Chelsea har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 6 nederlag, og 3 uafgjorte.