18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Everton Live Stream

Last Updated on

I runde 33 af Premier League skal vi se Chelsea byde Everton velkommen på deres hjemmebane, Stamford Bridge, mandag d. 15/04/2024, kl. 20:00.

Hvor kan man se Chelsea – Everton Live Stream?

Chelsea spillede uafgjort 2-2 mod Sheffield U. i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 9 i Premier League tabellen før deres næste kamp , mens Everton rangerer som nr. 16 efter en sejr mod Burnley på 1-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs Everton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Chelsea mod Everton direkte via live stream.
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Dato: 15/04/2024
  • Kick off: kl. 20:00
  • TV Kanal: Se Chelsea – Everton live stream på ViaPlay

Chelsea – Everton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.69 fortæller os, at Chelsea har 59.17% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Evertons chance for at vinde 22.22%, med et gennemsnitligt odds på 4.50. Dette viser at Chelsea ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.16, er der 24.04% chance for at kampen ender uafgjort.

Chelsea mod Everton – Statistikker og Analyse

Chelsea spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Sheffield U. var modstanderne for Mauricio Pochettino’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. Da de mødte Sheffield U., havde Chelsea 67% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Chelsea de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Everton deres seneste kamp. Sean Dyche’s hold var oppe mod Burnley. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. I deres kamp mod Burnley havde Everton følgende boldbesiddelse : 37%. I deres seneste kamp, blev 12 skud sendt afsted i angrebet, mens 5 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Chelsea vs Everton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Chelsea formået at sikre 4 sejre , med mål scoret i alle kampe . Everton har en statistik på én sejr i deres navn , efter at have scoret i 7 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Chelsea nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på Stamford Bridge. Gæsterne har nu vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Chelsea vs Everton Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Chelsea vundet 3 kampe , mens Everton har en historik der tæller 5 sejre . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.1 mål pr. kamp er gået til Chelsea , mens Everton i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Everton hjem med en sejr på 0-2. Kampen blev spillet søndag d. 10/12/2023, 15:00 på Goodison Park.

Chelsea – Everton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 4.2 mål i Chelseas Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Everton har spillet, blevet scoret 2.2 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Mauricio Pochettino’s hold et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 2.10 indkasserede mål pr. kamp , og Sean Dyches trup har et gennemsnit på 0.80 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Chelsea – Everton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Chelsea, formåede begge hold at score i 90% af kampene , og Everton har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Den sidste gang Chelsea missede en chance for at score i en kamp var d. 10/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 9/03/2024 var den seneste kamp, som Everton endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.54 fortæller, at der er en sandsynlighed på 64.94% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 2.34 siger at der er en sandsynlighed på 42.74% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – Everton live stream?


Kampen Chelsea mod Everton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Chelsea og Everton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Chelsea favoritter med odds 1.69 for at vinde.

Hvordan er Chelsea’s form i Premier League op til kampen?


Chelsea har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Everton’s form i Premier League op til kampen?


Everton har 1 sejr, 4 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.