18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Newcastle Live Stream

Last Updated on

Runde 28 i Premier League byder på Chelsea mod Newcastle, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 11/03/2024 kl. 21:00 på Chelseas hjemmebane: Stamford Bridge.

Hvor kan man se Chelsea – Newcastle Live Stream?

Chelsea fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 2-2 mod Brentford, og de ligger lige nu nr. 11 . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Newcastle sikrede sig en sejr over Wolverhampton med 3-0, hvilket placerer dem på en 8. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Chelsea vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Chelsea mod Newcastle direkte via live stream.
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Dato: 11/03/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Chelsea – Newcastle live stream på ViaPlay

Chelsea – Newcastle Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Chelsea en 52.91% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.89, mens Newcastle har en 27.78% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.60. Dette betyder at Chelsea er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.05 med en sandsynlighed på 24.69%.

Chelsea mod Newcastle – Statistikker og Analyse

Chelsea spillede uafgjort i deres seneste kamp. Mauricio Pochettino’s hold mødte Brentford. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. Mod Brentford, havde Chelsea en boldbesiddelse på 69%. I forhold til skud på mål, havde Chelsea i alt 17 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 14 skud imod sig. Imens vandt Newcastle deres seneste kamp. Wolverhampton var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-0. Da de mødte Wolverhampton, havde Newcastle 45% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Newcastle i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig.

Chelsea vs Newcastle Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , mens de har scoret i alle disse kampe . Newcastle har fejret 3 sejre , med mål scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Chelsea vundet 12 point i deres seneste fem kampe på Stamford Bridge. Imens har Newcastle samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Chelsea vs Newcastle Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Chelsea og Newcastle , har Chelsea formået at vinde 6 gange , mens Newcastle har en historik der tæller 3 sejre , med én uafgjort i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.1 mål pr. kamp . Chelsea har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , mens Newcastle i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Chelsea på 5-3. Kampen blev spillet tirsdag d. 19/12/2023, 21:00 på Stamford Bridge.

Chelsea – Newcastle Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Chelsea har spillet, er der blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit . På den anden side, har Newcastle’s kampe haft et gennemsnit på 4.5 mål. Ser man på disse opgør, har Mauricio Pochettino’s hold et gennemsnit på 1.80 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp , mens Eddie Howe’s trup har formået at notere 2.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.40 mål pr. kamp.

Chelsea – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 80% af 10 kampe, som Chelsea og Newcastle har spillet indtil nu. Den sidste gang Chelsea missede en chance for at score i en kamp var d. 10/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton. Newcastles seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Luton d. 23/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.43 er der 69.93% chance for at begge hold scorer i kampen på mandag.Med et gennemsnitligt odds på 2.67, er der 37.45% chance for at ingen af holdene scorer i kampen mandag.

FAQ

Hvor kan man se Chelsea – Newcastle live stream?


Kampen Chelsea mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Chelsea og Newcastle?


Chelsea er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.89.

Før kampen, hvordan præsterer Chelsea i Premier League?


Chelsea seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Newcastle i Premier League?


Newcastle seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.