18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Brighton Live Stream

Last Updated on

Crystal Palace og Brighton mødes torsdag d. 21/12/2023 kl. 21:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Selhurst Park.

Hvor kan man se Crystal Palace – Brighton Live Stream?

Crystal Palace går ind til dette opgør med en 15. plads efter at have spillet uafgjort 2-2 mod Manchester City , hvorimod Brighton har indtaget 9. pladsen efter et nederlag til Arsenal på 0-2. Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Crystal Palace mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 21/12/2023
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Brighton live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Brighton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Crystal Palace givet 30.30% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.30. Brighton har derimod 46.08% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.17. Disse odds gør Brighton til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.07% med et odds på 3.44.

Crystal Palace mod Brighton – Statistikker og Analyse

Crystal Palace spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Roy Hodgson’s hold spillede mod Manchester City. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-2. I deres kamp mod Manchester City, havde Crystal Palace den følgende boldbesiddelse: 26%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Crystal Palace i alt 5 skud, mens de tillod 19 skud imod sig. Imens fik Brighton nul point da de tabte deres seneste kamp. Arsenal var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2. Da de mødte Arsenal, havde Brighton 50% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Brighton de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 25 skud tilladt mod eget mål.

Crystal Palace vs Brighton Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne én sejr , med mål scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , med mål scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Selhurst Park, har Crystal Palace vundet ét point. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Crystal Palace vs Brighton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige to gange , mens Brighton har en historik der tæller 3 sejre , med 5 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.2 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Crystal Palace har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , mens Brighton i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brighton på 0-1. Kampen blev spillet onsdag d. 15/03/2023, 20:30 på The American Express Community Stadium.

Crystal Palace – Brighton Odds på Over/Under

Crystal Palace har formået at score i gennemsnit på 2.8 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Brighton har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Roy Hodgson’s hold formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe , mens Roberto De Zerbi’s trup har formået at notere 1.40 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

Crystal Palace – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Crystal Palace’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Brighton er det samme gældende for 90% af deres kampe. Den seneste gang Crystal Palace ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 6/12/2023. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 17/12/2023 var den seneste kamp, som Brighton endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.82% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på torsdag. Det gennemsnitlige odds på 2.07 siger at der er en sandsynlighed på 48.31% for at begge hold formår at score torsdag.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Brighton live stream?


Kampen Crystal Palace mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Crystal Palace og Brighton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brighton favoritter med odds 2.17 for at vinde.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.