18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Manchester City Live Stream

Last Updated on

Crystal Palace og Manchester City mødes lørdag d. 6/04/2024 kl. 12:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Selhurst Park.

Hvor kan man se Crystal Palace – Manchester City Live Stream?

Deres seneste kamp mod Bournemouth endte i skuffelse, da Crystal Palace tabte med 0-1 og befinder sig lige nu på 14. pladsen i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Manchester City ligger på en 3. plads efter sidste uges uafgjort mod Arsenal 0-0. Læs vores optakt til kampen mellem Crystal Palace vs Manchester City, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Crystal Palace mod Manchester City direkte via live stream.
  • Stadion: Selhurst Park
  • Dato: 6/04/2024
  • Kick off: kl. 12:30
  • TV Kanal: Se Crystal Palace – Manchester City live stream på ViaPlay

Crystal Palace – Manchester City Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Manchester City er favoritter i dette kommende opgør. Crystal Palace er blevet givet et gennemsnitligt odds på 8.16, så der er 12.25% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Manchester Citys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.36, hvilket betyder, at der er 73.53% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 5.02, eller 19.92%.

Crystal Palace mod Manchester City – Statistikker og Analyse

Crystal Palace tabte deres seneste kamp. Bournemouth var modstanderne for Oliver Glasner’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 0-1. Mod Bournemouth, havde Crystal Palace 50% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Crystal Palace 3 skud i angreb og 11 skud tilladt imod sig. I deres seneste kamp fik Manchester City et uafgjort resultat. Arsenal var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-0. I deres kamp mod Arsenal havde Manchester City følgende boldbesiddelse : 72%. I Manchester City’s seneste kamp, skød de på mål 12 gange, mens Pep Guardiola hold tillod 6 skud imod sig.

Crystal Palace vs Manchester City Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret to sejre , med mål scoret i 8 kampe . Manchester City har fejret 7 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Selhurst Park, har værterne Crystal Palace nu vundet i alt 10 point. Gæsterne har nu vundet 13 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Crystal Palace vs Manchester City Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Crystal Palace og Manchester City , har værterne været sejrsrige i ét tilfælde , mens Manchester City har en historik der tæller 6 sejre . Der har også været 3 uafgjorte. Disse to hold har scoret 2.9 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Crystal Palace i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp , mens Manchester City i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 2-2 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet lørdag d. 16/12/2023, 16:00 på Etihad Stadium.

Crystal Palace – Manchester City Odds på Over/Under

I Crystal Palace’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Manchester City har spillet, blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Oliver Glasner’s hold formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 2.10 i hver af deres tidligere kampe . Oliver Glasner’s hold har i gennemsnit scoret 1.80 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.70 mål pr. kamp.

Crystal Palace – Manchester City Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Crystal Palace’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 60% af Manchester City’s kampe. Crystal Palaces seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 2/04/2024. Manchester Citys seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 31/03/2024. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.91, kan vi se at der er 52.36% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.80, kan vi se at der er 55.56% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Crystal Palace – Manchester City live stream?


Kampen Crystal Palace mod Manchester City kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Crystal Palace og Manchester City?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.36.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester City i Premier League?


Manchester City seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 0 nederlag, og 3 uafgjorte.