18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Degerfors – Häcken Live Stream

Last Updated on

,

I runde 22 af Allsvenskan skal vi se Degerfors byde Häcken velkommen på deres hjemmebane, Stora Valla, søndag d. 3/09/2023, kl. 15:00.

Hvor kan man se Degerfors – Häcken Live Stream?

Efter et nederlag til Djurgården på 1-4 i deres seneste kamp, ligger Degerfors lige nu på 15. pladsen i Allsvenskan , mens Häcken ligger på 3. pladsen efter et nederlag mod IFK Göteborg på 2-4 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Degerfors vs Häcken, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Degerfors mod Häcken direkte via live stream.
  • Stadion: Stora Valla
  • Dato: 3/09/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Degerfors – Häcken live stream på ViaPlay

Degerfors – Häcken Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Degerfors en 19.61% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.10, mens Häcken har en 66.23% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.51. Dette betyder at Häcken er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.48 med en sandsynlighed på 22.32%.

Degerfors mod Häcken – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Degerfors et nederlag og fik ingen point. Andreas Holmberg’s hold stod overfor Djurgården i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-4. Statistikker mod Djurgården viser at Degerfors havde 38% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Degerfors i seneste kamp 10 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Andreas Holmberg’ hold 12 skud imod sig. Imens tabte Häcken deres seneste kamp. Per-Mathias Høgmo’s hold var oppe mod IFK Göteborg. Kampen endte med en stilling på 2-4. I deres kamp mod IFK Göteborg, havde Häcken 69% af bolden. I forhold til skud på mål, havde Häcken i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig.

Degerfors vs Häcken Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan , har Degerfors formået at sikre 3 sejre , og har scoret i 6 kampe . Häcken har fejret 7 sejre , mens de har scoret i 9 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Degerfors i deres seneste fem kampe på Stora Valla vundet 4 point. Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Degerfors vs Häcken Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 9 gange indtil videre, og i disse møder , har Degerfors vundet 3 kampe , mens Häcken har formået at vinde 5 gange . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I hver af disse 9 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål , hvor Degerfors i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , mens Häcken i gennemsnit har scoret 2.1 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Häcken på 1-6. Kampen blev spillet lørdag d. 13/05/2023, 15:00 på Bravida Arena.

Degerfors – Häcken Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Degerfors har spillet, er der blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit . På den anden side, har Häcken’s kampe haft et gennemsnit på 3.6 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Andreas Holmberg’s hold formået at score et gennemsnit på 0.80 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe , og Per-Mathias Høgmos trup har et gennemsnit på 2.30 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp.

Degerfors – Häcken Odds på Begge Hold Scorer

Degerfors har haft 40% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for Häcken er det samme gældende for 60% af deres kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping d. 23/07/2023 var den seneste kamp, som Degerfors endte uden at score et mål. Den seneste gang Häcken ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Värnamo d. 22/07/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.51, kan vi se at der er 66.23% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.39, kan vi se at der er 41.84% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Degerfors – Häcken live stream?


Kampen Degerfors mod Häcken kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Degerfors og Häcken har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Häcken favoritter med odds 1.51 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Degerfors i Allsvenskan?


Degerfors seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 7 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Häcken i Allsvenskan?


Häcken seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.