18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Degerfors – IFK Värnamo Live Stream

Last Updated on

,

I runde 13 af Allsvenskan skal vi se Degerfors byde IFK Värnamo velkommen på deres hjemmebane, Stora Valla, lørdag d. 1/07/2023, kl. 15:00.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Degerfors – IFK Värnamo Live Stream?

Forud for kampen, ligger Degerfors lige nu på en 13. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod Kalmar FF med resultatet 1-2 i sidste kamp, mens IFK Värnamo ligger på 12. pladsen efter et nederlag mod Malmö FF på 1-3 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Degerfors vs IFK Värnamo, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Degerfors mod IFK Värnamo direkte via live stream.

  • Stadion: Stora Valla
  • Dato: 1/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Degerfors – IFK Värnamo live stream på ViaPlay

Degerfors – IFK Värnamo Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Degerfors er favoritter i dette kommende opgør. Degerfors er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.32, så der er 43.10% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. IFK Värnamos gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.86, hvilket betyder, at der er 34.97% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.32, eller 30.12%.

Degerfors mod IFK Värnamo – Statistikker og Analyse

Degerforss seneste så dem indkassere et nederlag.Kalmar FF var modstanderne for Andreas Holmberg’s hold.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2.Da de mødte Kalmar FF, havde Degerfors 41% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde Degerfors 10 skud i angreb og 6 skud tilladt imod sig.Imens tabte IFK Värnamo deres seneste kamp.Kim Hellberg’s hold spillede mod Malmö FF.Kampen endte med en stilling på 1-3.I deres kamp mod Malmö FF, havde IFK Värnamo 44% af bolden.I IFK Värnamo’s seneste kamp, skød de på mål 6 gange, mens Kim Hellberg hold tillod 10 skud imod sig.

Degerfors vs IFK Värnamo Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , og har scoret i 7 kampe . På samme tid har IFK Värnamo vundet 3 gange , og har scoret i 6 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Stora Valla, har værterne Degerfors nu vundet i alt 8 point.I mellemtiden har IFK Värnamo vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Degerfors vs IFK Värnamo Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har Degerfors formået at vinde 4 gange , hvorimod IFK Värnamo har opnået 3 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.6 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Degerfors i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og IFK Värnamo har snittet 1.1 pr. kamp.I den seneste kamp endte det med uafgjort 0-0.Kampen blev spillet lørdag d. 29/10/2022, 15:00 på Stora Valla.

Degerfors – IFK Värnamo Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.8 mål i Degerforss Allsvenskan opgør , hvorimod IFK Värnamo har et gennemsnit på 2.4 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Andreas Holmberg’s trup formået at score 1.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.80 mål pr. kamp , og Kim Hellberg’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe.

Degerfors – IFK Värnamo Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Degerfors’s seneste 10 Allsvenskan kampe , og IFK Värnamo har haft det i 40% af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-5 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 5/06/2023 var den seneste kamp, som Degerfors endte uden at score et mål. IFK Värnamos seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Sirius d. 4/06/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.10, er der en sandsynlighed på 47.62% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Degerfors – IFK Värnamo live stream?

Kampen Degerfors mod IFK Värnamo kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Degerfors og IFK Värnamo?

Degerfors er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.32.

Før kampen, hvordan præsterer Degerfors i Allsvenskan?

Degerfors seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.