18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Degerfors – Sirius Live Stream

Last Updated on

,

I runde 15 af Allsvenskan skal vi se Degerfors byde Sirius velkommen på deres hjemmebane, Stora Valla, lørdag d. 15/07/2023, kl. 17:30.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Degerfors – Sirius Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 13. plads efter en 2-1 sejr over Brommapojkarna. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Sirius indkasserede et nederlag mod Hammarby på 1-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 12.Læs vores optakt til kampen mellem Degerfors vs Sirius, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Degerfors mod Sirius direkte via live stream.

  • Stadion: Stora Valla
  • Dato: 15/07/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Degerfors – Sirius live stream på ViaPlay

Degerfors – Sirius Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.67 fortæller os, at Degerfors har 37.45% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Siriuss chance for at vinde 41.32%, med et gennemsnitligt odds på 2.42. Dette viser at Sirius ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.42, er der 29.24% chance for at kampen ender uafgjort.

Degerfors mod Sirius – Statistikker og Analyse

Degerfors vandt deres seneste opgør.Brommapojkarna var modstanderne for Andreas Holmberg’s hold.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1.Statistikker mod Brommapojkarna viser at Degerfors havde 51% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde Degerfors i seneste kamp 10 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Andreas Holmberg’ hold 14 skud imod sig.Imens fik Sirius nul point da de tabte deres seneste kamp.Christer Mattiasson’s hold spillede mod Hammarby.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.I deres kamp mod Hammarby, havde Sirius 51% af bolden.I forhold til skud på mål, havde Sirius i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig.

Degerfors vs Sirius Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har Degerfors formået at sikre to sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Sirius har 3 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Degerfors nu vundet 5 point i deres seneste fem spillede kampe på Stora Valla.I mellemtiden har Sirius vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Degerfors vs Sirius Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Degerfors og Sirius, har værterne været sejrsrige i ét tilfælde , mens Sirius har formået at vinde 6 gange , med 3 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 2.4 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 0.5 mål pr. kamp er gået til Degerfors , mens Sirius i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp.Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 0-0.Kampen blev spillet lørdag d. 8/10/2022, 15:00 på Stora Valla.

Degerfors – Sirius Odds på Over/Under

I Degerfors’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.7 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Sirius’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Andreas Holmberg’s hold formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 2.80 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Christer Mattiassons hold har scoret 1.30 mål og indkasseret 1.70 pr. kamp.

Degerfors – Sirius Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Degerfors’s seneste 10 Allsvenskan kampe , mens det samme er gældende for halvdelen af Sirius’s kampe. Den sidste gang Degerfors missede en chance for at score i en kamp var d. 1/07/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Värnamo. Siriuss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF på 0-3 d. 1/07/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.56, kan vi se at der er 64.10% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.26, kan vi se at der er 44.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Degerfors – Sirius live stream?

Kampen Degerfors mod Sirius kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Degerfors og Sirius har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Sirius favoritter med odds 2.42 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Degerfors i Allsvenskan?

Degerfors seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.