18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Djurgården – Degerfors Live Stream

Last Updated on

,

Djurgården og Degerfors mødes søndag d. 27/08/2023, i runde 21 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 17:30 på Tele2 Arena .

Hvor kan man se Djurgården – Degerfors Live Stream?

Forud for kampen, ligger Djurgården lige nu på en 5. plads i Allsvenskan tabellen efter en uafgjort mod Malmö FF 0-0 i seneste kamp , hvorimod Degerfors har indtaget 13. pladsen efter et nederlag til IFK Göteborg på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Djurgården vs Degerfors, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Djurgården mod Degerfors direkte via live stream.
  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Djurgården – Degerfors live stream på ViaPlay

Djurgården – Degerfors Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.28 fortæller os, at Djurgården har 78.13% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Degerforss chance for at vinde 11.31%, med et gennemsnitligt odds på 8.84. Dette viser at Djurgården ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 5.39, er der 18.55% chance for at kampen ender uafgjort.

Djurgården mod Degerfors – Statistikker og Analyse

Djurgården spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Kim Bergstrand’s hold stod overfor Malmö FF i den kamp. Kampen endte med et resultat på 0-0. Mod Malmö FF, havde Djurgården en boldbesiddelse på 34%. Kigger man på skud på mål, havde Djurgården i seneste kamp 5 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Kim Bergstrand’ hold 7 skud imod sig. Imens tabte Degerfors deres seneste kamp. Andreas Holmberg’s hold var oppe mod IFK Göteborg. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Da de mødte IFK Göteborg, havde Degerfors 43% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 10 skud sendt afsted i angrebet, mens 10 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Djurgården vs Degerfors Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan , har værterne fejret 5 sejre , og har scoret i 8 kampe . Degerfors har 3 sejre , med scoring i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Djurgården vundet 10 point i deres seneste fem kampe på Tele2 Arena. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Djurgården vs Degerfors Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 7 gange indtil videre, og i disse møder , har Djurgården vundet 3 kampe , hvorimod Degerfors har opnået 4 sejre . Deres seneste 7 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.7 mål pr. kamp . 2.0 mål pr. kamp er gået til Djurgården , mens Degerfors i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Degerfors. Kampen blev spillet søndag d. 30/04/2023, 17:30 på Stora Valla.

Djurgården – Degerfors Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.2 mål i Djurgårdens Allsvenskan opgør , hvorimod Degerfors har et gennemsnit på 2.5 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Kim Bergstrand’s hold scoret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp , hvorimod Andreas Holmbergs hold har scoret 0.80 mål og indkasseret 1.70 pr. kamp.

Djurgården – Degerfors Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af kampe både for værterne, Djurgården, og gæsterne, Degerfors. Djurgårdens uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF på 0-0 d. 20/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Degerfors ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping d. 23/07/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.86 er der en sandsynlighed på 53.76% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.83, er der en sandsynlighed på 54.64% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Djurgården – Degerfors live stream?


Kampen Djurgården mod Degerfors kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Djurgården og Degerfors?


Djurgården er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.28.

Før kampen, hvordan præsterer Djurgården i Allsvenskan?


Djurgården seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Degerfors’s form i Allsvenskan op til kampen?


Degerfors har 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.