18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Djurgården – Elfsborg Live Stream

Last Updated on

,

Djurgården møder Elfsborg i runde 16 af Allsvenskan lørdag d. 22/07/2023, kl. 15:00 på deres hjemmebane Tele2 Arena.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Djurgården – Elfsborg Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 4. plads efter en 2-0 sejr over Malmö FF, mens Elfsborg rangerer som nr. 1 efter at have spillet uafgjort mod IFK Göteborg 1-1 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Djurgården vs Elfsborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Djurgården mod Elfsborg direkte via live stream.

  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 22/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Djurgården – Elfsborg live stream på ViaPlay

Djurgården – Elfsborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.33 fortæller os, at Djurgården har 42.92% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Elfsborgs chance for at vinde 35.46%, med et gennemsnitligt odds på 2.82. Dette viser at Djurgården ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.36, er der 29.76% chance for at kampen ender uafgjort.

Djurgården mod Elfsborg – Statistikker og Analyse

Djurgården vandt holdets seneste kamp.Kim Bergstrand’s hold spillede mod Malmö FF.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0.I deres kamp mod Malmö FF, havde Djurgården den følgende boldbesiddelse: 34%.Kigger man på skud på mål, havde Djurgården i seneste kamp 7 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Kim Bergstrand’ hold 5 skud imod sig.Imens fik Elfsborg ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort.Jimmy Thelin’s hold spillede mod IFK Göteborg.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.I deres kamp mod IFK Göteborg, havde Elfsborg 69% af bolden.Ser man på skud på mål, havde Elfsborg de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 5 skud tilladt mod eget mål.

Djurgården vs Elfsborg Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan, har værterne 7 sejre , med mål scoret i alle kampe . Elfsborg har 8 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Djurgården nu vundet 13 point i deres seneste fem spillede kampe på Tele2 Arena.Imens har Elfsborg samlet i alt 15 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Djurgården vs Elfsborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har Djurgården formået at vinde 5 gange , hvor Elfsborg har vundet to kampe , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.1 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Djurgården i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , og Elfsborg havde et gennemsnit på 0.9 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1.Kampen blev spillet søndag d. 4/06/2023, 17:30 på Boraas Arena.

Djurgården – Elfsborg Odds på Over/Under

Djurgården har i gennemsnit scoret 2.8 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe , hvorimod Elfsborg har et gennemsnit på 3.5 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Kim Bergstrand’s hold formået at score et gennemsnit på 1.90 mål og indkasseret 0.90 i hver af deres tidligere kampe , mens Jimmy Thelin’s trup har formået at notere 2.70 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp.

Djurgården – Elfsborg Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Djurgården’s seneste 10 Allsvenskan kampe 60%. Djurgårdens seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 16/04/2023. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC d. 10/04/2023 var den seneste kamp, som Elfsborg endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.59 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.89% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.18 siger at der er en sandsynlighed på 45.87% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Djurgården – Elfsborg live stream?

Kampen Djurgården mod Elfsborg kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Djurgården og Elfsborg?

Djurgården er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.33.

Hvordan er Djurgården’s form i Allsvenskan op til kampen?

Djurgården har 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Elfsborg i Allsvenskan?

Elfsborg seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte.