18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Djurgården – Varbergs BoIS FC Live Stream

Last Updated on

,

Djurgården og Varbergs BoIS FC mødes søndag d. 2/07/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Tele2 Arena.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Djurgården – Varbergs BoIS FC Live Stream?

Djurgården fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 2-2 mod IFK Norrköping, og de ligger lige nu nr. 5. På den anden side, Varbergs BoIS FC tabte mod Halmstads BK med 1-2, så de ligger lige nu på 16. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem Djurgården vs Varbergs BoIS FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Djurgården mod Varbergs BoIS FC direkte via live stream.

  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 2/07/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Djurgården – Varbergs BoIS FC live stream på ViaPlay

Djurgården – Varbergs BoIS FC Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Djurgården givet 86.21% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.16.
Varbergs BoIS FC har derimod 6.52% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 15.34.
Disse odds gør Djurgården til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 14.97% med et odds på 6.68.

Djurgården mod Varbergs BoIS FC – Statistikker og Analyse

Djurgården’s seneste kamp så dem spille uafgjort.IFK Norrköping var deres seneste modstander.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-2.Mod IFK Norrköping, havde Djurgården en boldbesiddelse på 68%.I forhold til skud på mål, havde Djurgården i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.I deres seneste kamp forlod Varbergs BoIS FC banen med et nederlag.søndag gæster var oppe mod Halmstads BK.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.Da de mødte Halmstads BK, havde Varbergs BoIS FC 46% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, blev 9 skud sendt afsted i angrebet, mens 10 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Djurgården vs Varbergs BoIS FC Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har Djurgården vundet i 5 , med mål scoret i alle kampe . Varbergs BoIS FC har en statistik på 0 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 6 kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Djurgården nu vundet 13 point i deres seneste fem spillede kampe på Tele2 Arena.Deres modstander, Varbergs BoIS FC, har vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Djurgården vs Varbergs BoIS FC Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 6 gange indtil videre, og i disse møder, har værterne været sejrsrige 4 gange , hvor Varbergs BoIS FC har vundet én kamp , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.5 mål blevet scoret i hver af disse 6 indbyrdes opgør . 2.3 mål pr. kamp er gået til Djurgården , og Varbergs BoIS FC havde et gennemsnit på 1.2 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en uafgjort med 2-2 da den sidste fløjte lød.Kampen blev spillet lørdag d. 20/08/2022, 15:00 på Varberg Energi Arena.

Djurgården – Varbergs BoIS FC Odds på Over/Under

Djurgården har formået at score i gennemsnit på 3.0 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . På den anden side, har Varbergs BoIS FC’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. Ser man på disse opgør, har Kim Bergstrand’s trup formået at score 1.60 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 0.60 scorede mål og 2.20 indkasserede mål pr. kamp.

Djurgården – Varbergs BoIS FC Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af kampe både for værterne, Djurgården, og gæsterne, Varbergs BoIS FC. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 16/04/2023 var den seneste kamp, som Djurgården endte uden at score et mål. Varbergs BoIS FCs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Häcken på 0-2 d. 5/06/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 2.43 er der en sandsynlighed på 41.15% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.49, er der en sandsynlighed på 67.11% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Djurgården – Varbergs BoIS FC live stream?

Kampen Djurgården mod Varbergs BoIS FC kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Djurgården og Varbergs BoIS FC har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Djurgården favoritter med odds 1.16 for at vinde.

Hvordan er Djurgården’s form i Allsvenskan op til kampen?

Djurgården har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.