18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Elfsborg – Hammarby Live Stream

Last Updated on

,

Elfsborg og Hammarby mødes mandag d. 3/07/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Boraas Arena.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Elfsborg – Hammarby Live Stream?

Efter en 2-1 sejr over AIK i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 2. pladsen i Allsvenskan tabellen. På den anden side, Hammarby kunne notere en 2-1 sejr mod Brommapojkarna, og de ligger lige nu på en 9. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Elfsborg vs Hammarby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Elfsborg mod Hammarby direkte via live stream.

  • Stadion: Boraas Arena
  • Dato: 3/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Elfsborg – Hammarby live stream på ViaPlay

Elfsborg – Hammarby Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Elfsborg givet 62.50% chance for at vinde kampen med et odds på 1.60, mod Hammarby, som kun har 20.33% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.92.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.00 eller 25.00%.

Elfsborg mod Hammarby – Statistikker og Analyse

Elfsborg vandt deres seneste kamp.Jimmy Thelin’s hold spillede mod AIK.Efter 90 minutter var resultatet 2-1.Da de mødte AIK, havde Elfsborg 47% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde Elfsborg i seneste kamp 8 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Jimmy Thelin’ hold 12 skud imod sig.Imens vandt Hammarby deres sidste kamp.Marti Cifuentes’s hold spillede mod Brommapojkarna.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1.Mod Brommapojkarna, havde Hammarby en boldbesiddelse på 52%.I forhold til skud på mål, havde Hammarby i alt 21 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 5 skud imod sig.

Elfsborg vs Hammarby Form

I deres seneste ti Allsvenskan kampe, har værterne 9 sejre , mens de har scoret i alle disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , med scoring i 6 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Elfsborg i deres seneste fem kampe på Boraas Arena vundet 13 point.Deres modstander, Hammarby, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Elfsborg vs Hammarby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har Elfsborg opnået 4 sejre , hvor Hammarby har vundet to kampe . Der har også været 4 uafgjorte. I gennemsnit er 3.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Elfsborg i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , og Hammarby har scoret 1.7 pr. kamp.Sidste gang de spillede, vandt Elfsborg kampen med 2-1.Kampen blev spillet søndag d. 23/10/2022, 15:00 på Boraas Arena.

Elfsborg – Hammarby Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Elfsborg har spillet, er der blevet scoret 3.6 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.8 mål i Hammarby’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Jimmy Thelin’s trup formået at score 2.80 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp , og Marti Cifuentess trup har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp.

Elfsborg – Hammarby Odds på Begge Hold Scorer

Elfsborg har haft 60% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål . Hammarby’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Den sidste gang Elfsborg missede en chance for at score i en kamp var d. 10/04/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 4/06/2023 var den seneste kamp, som Hammarby endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 2.16 siger at der er en sandsynlighed på 46.30% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Elfsborg – Hammarby live stream?

Kampen Elfsborg mod Hammarby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Elfsborg og Hammarby?

Elfsborg er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.60.

Før kampen, hvordan præsterer Elfsborg i Allsvenskan?

Elfsborg seneste 10 kampe er endt med 9 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.