18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Elfsborg – IFK Göteborg Live Stream

Last Updated on

,

I runde 15 af Allsvenskan skal vi se Elfsborg byde IFK Göteborg velkommen på deres hjemmebane, Boraas Arena, søndag d. 16/07/2023, kl. 15:00.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Elfsborg – IFK Göteborg Live Stream?

Efter en 4-0 sejr over Kalmar FF i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 1. pladsen i Allsvenskan tabellen. På den anden side, IFK Göteborg tabte mod Varbergs BoIS FC med 1-2, så de ligger lige nu på 15. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem Elfsborg vs IFK Göteborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Elfsborg mod IFK Göteborg direkte via live stream.

  • Stadion: Boraas Arena
  • Dato: 16/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Elfsborg – IFK Göteborg live stream på ViaPlay

Elfsborg – IFK Göteborg Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Elfsborg er favoritter i dette kommende opgør. Elfsborg er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.31, så der er 76.34% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. IFK Göteborgs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 8.36, hvilket betyder, at der er 11.96% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 5.18, eller 19.31%.

Elfsborg mod IFK Göteborg – Statistikker og Analyse

Elfsborg’s seneste kamp så dem tage en sejr.Kalmar FF var modstanderne for Jimmy Thelin’s hold.Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-0.Da de mødte Kalmar FF, havde Elfsborg 53% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Elfsborg i alt 19 skud, mens de tillod 5 skud imod sig.Imens tabte IFK Göteborg deres seneste kamp.I den kamp, mødte Jens Berthel Askou’s hold Varbergs BoIS FC.Efter 90 minutter, var resultatet 1-2.Statistikker mod Varbergs BoIS FC viser at IFK Göteborg havde 56% af boldbesiddelsen.Ser man på skud på mål, havde IFK Göteborg de følgende statistikker: 2 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål.

Elfsborg vs IFK Göteborg Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør, har hjemmeholdet en præstation på 9 sejre i deres navn , og har scoret i alle kampe . IFK Göteborg har én sejr , efter at have scoret i 6 af disse kampe.I deres seneste fem kampe på Boraas Arena, har Elfsborg nu vundet i alt 13 point.Gæsterne har nu vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Elfsborg vs IFK Göteborg Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Elfsborg og IFK Göteborg, har Elfsborg opnået 6 sejre , hvorimod IFK Göteborg har opnået én sejr , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 2.2 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Elfsborg i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , og IFK Göteborg har scoret 0.8 pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-1 til Elfsborg.Kampen blev spillet mandag d. 3/10/2022, 19:10 på Gamla Ullevi.

Elfsborg – IFK Göteborg Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Elfsborg har spillet, er der blevet scoret 3.4 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i IFK Göteborg’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Jimmy Thelin’s trup scoret 2.70 mål og indkasseret 0.70 pr. kamp , og Jens Berthel Askous trup har et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp.

Elfsborg – IFK Göteborg Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af 10 kampe, som Elfsborg og IFK Göteborg har spillet indtil nu. Elfsborgs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC på 0-0 d. 10/04/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. IFK Göteborgs seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 2/07/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.84, kan vi se at der er 54.35% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.85, kan vi se at der er 54.05% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Elfsborg – IFK Göteborg live stream?

Kampen Elfsborg mod IFK Göteborg kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Elfsborg og IFK Göteborg har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Elfsborg favoritter med odds 1.31 for at vinde.

Hvordan er Elfsborg’s form i Allsvenskan op til kampen?

Elfsborg har 9 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.