18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Elfsborg – IFK Norrköping Live Stream

Last Updated on

,

Elfsborg og IFK Norrköping mødes mandag d. 28/08/2023, i runde 21 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 19:00 på Boraas Arena .

Hvor kan man se Elfsborg – IFK Norrköping Live Stream?

Forud for kampen, ligger Elfsborg nr. 1 i Allsvenskan tabellen efter en sejr over Mjällby 2-0 i sidste , mens IFK Norrköping rangerer som nr. 4 efter en sejr mod AIK på 3-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Elfsborg vs IFK Norrköping, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Elfsborg mod IFK Norrköping direkte via live stream.
  • Stadion: Boraas Arena
  • Dato: 28/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Elfsborg – IFK Norrköping live stream på ViaPlay

Elfsborg – IFK Norrköping Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.50 fortæller os, at Elfsborg har 66.67% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er IFK Norrköpings chance for at vinde 17.83%, med et gennemsnitligt odds på 5.61. Dette viser at Elfsborg ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.30, er der 23.26% chance for at kampen ender uafgjort.

Elfsborg mod IFK Norrköping – Statistikker og Analyse

Elfsborg’s seneste kamp så dem tage en sejr. Jimmy Thelin’s hold stod overfor Mjällby i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. I deres kamp mod Mjällby, havde Elfsborg den følgende boldbesiddelse: 41%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Elfsborg i alt 8 skud, mens de tillod 6 skud imod sig. I deres seneste kamp kom IFK Norrköping fra banen med en sejr. Glen Riddersholm’s hold spillede mod AIK. Kampen endte med en stilling på 3-1. Da de mødte AIK, havde IFK Norrköping 38% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde IFK Norrköping i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig.

Elfsborg vs IFK Norrköping Form

I deres seneste ti Allsvenskan kampe , har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , med scoring i 9 kampe . IFK Norrköping har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 9 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Elfsborg vundet 11 point i deres seneste fem kampe på Boraas Arena. I mellemtiden har IFK Norrköping vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Elfsborg vs IFK Norrköping Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Elfsborg en historik på 3 sejre , mens IFK Norrköping har formået at vinde 3 gange . Der har også været 4 uafgjorte. I gennemsnit er 2.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Elfsborg har snittet 1.1 mål i hver kamp , mens IFK Norrköping i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Elfsborg med 2-1. Kampen blev spillet mandag d. 22/05/2023, 19:10 på Platinumcars Arena.

Elfsborg – IFK Norrköping Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i Elfsborgs Allsvenskan opgør . Imens er der i de kampe, som IFK Norrköping har spillet, blevet scoret 3.1 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Jimmy Thelin’s hold scoret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp , mens Glen Riddersholm’s trup har formået at notere 1.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp.

Elfsborg – IFK Norrköping Odds på Begge Hold Scorer

40% af Elfsborg’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens IFK Norrköping har set det samme ske i 70% af deres kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hammarby d. 13/08/2023 var den seneste kamp, som Elfsborg endte uden at score et mål. IFK Norrköpings seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 3/06/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.68, kan vi se at der er 59.52% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.05, kan vi se at der er 48.78% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se Elfsborg – IFK Norrköping live stream?


Kampen Elfsborg mod IFK Norrköping kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Elfsborg og IFK Norrköping har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Elfsborg favoritter med odds 1.50 for at vinde.

Hvordan er Elfsborg’s form i Allsvenskan op til kampen?


Elfsborg har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er IFK Norrköping’s form i Allsvenskan op til kampen?


IFK Norrköping har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.