18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Brighton Live Stream

Last Updated on

,

Everton og Brighton mødes lørdag d. 4/11/2023, i runde 11 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Goodison Park .

Hvor kan man se Everton – Brighton Live Stream?

Efter en 1-0 sejr over West Ham i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 15. pladsen i Premier League tabellen . Brighton indtager 7. pladsen efter deres 1-1 uafgjort mod Fulham. Læs vores optakt til kampen mellem Everton vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Everton mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: Goodison Park
  • Dato: 4/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Everton – Brighton live stream på ViaPlay

Everton – Brighton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.05 fortæller os, at Everton har 32.79% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brightons chance for at vinde 45.87%, med et gennemsnitligt odds på 2.18. Dette viser at Brighton ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.72, er der 26.88% chance for at kampen ender uafgjort.

Everton mod Brighton – Statistikker og Analyse

Everton vandt deres seneste opgør. Sean Dyche’s hold mødte West Ham. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-0. Da de mødte West Ham, havde Everton 37% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Everton i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig. Imens spillede Brighton uafgjort i deres sidste kamp. Fulham var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 1-1. Da de mødte Fulham, havde Brighton 71% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Brighton de følgende statistikker: 18 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.

Everton vs Brighton Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har Everton formået at sikre 3 sejre , med scoring i 5 kampe . Brighton har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i alle kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Goodison Park, har værterne Everton nu vundet i alt 3 point. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Everton vs Brighton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Everton opnået 5 sejre , hvor Brighton har vundet 4 kampe , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål , hvor Everton i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , og Brighton havde et gennemsnit på 1.5 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Everton med 5-1. Kampen blev spillet mandag d. 8/05/2023, 17:30 på The American Express Community Stadium.

Everton – Brighton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Everton har spillet, er der blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 4.2 mål i Brighton’s kampe. I disse kampe, har Sean Dyche’s hold et gennemsnit på 1.00 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp , mens Roberto De Zerbi’s trup har formået at notere 2.30 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

Everton – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 30% af Everton’s seneste 10 Premier League kampe , og for Brighton er det samme gældende for alle deres kampe. Den sidste gang Everton missede en chance for at score i en kamp var d. 21/10/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.48, kan vi se at der er 67.57% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.52, kan vi se at der er 39.68% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Everton – Brighton live stream?


Kampen Everton mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Everton og Brighton?


Brighton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.18.

Før kampen, hvordan præsterer Everton i Premier League?


Everton seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.