18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Burnley Live Stream

Last Updated on

Runde 32 i Premier League byder på Everton mod Burnley, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 6/04/2024 kl. 15:00 på Evertons hjemmebane: Goodison Park.

Hvor kan man se Everton – Burnley Live Stream?

Forud for kampen, ligger Everton lige nu på en 16. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Newcastle 1-1 i seneste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Burnley ligger på en 19. plads efter sidste uges uafgjort mod Wolverhampton 1-1. Læs vores optakt til kampen mellem Everton vs Burnley, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Everton mod Burnley direkte via live stream.
  • Stadion: Goodison Park
  • Dato: 6/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Everton – Burnley live stream på ViaPlay

Everton – Burnley Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Everton givet 60.98% chance for at vinde kampen med et odds på 1.64, mod Burnley, som kun har 20.04% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.99. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.03 eller 24.81%.

Everton mod Burnley – Statistikker og Analyse

Everton spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Sean Dyche’s hold stod overfor Newcastle i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-1. Da de mødte Newcastle, havde Everton 42% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Everton i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 16 skud imod sig. Imens spillede Burnley uafgjort i deres sidste kamp. Vincent Kompany’s hold spillede mod Wolverhampton. Efter 90 minutter, var resultatet 1-1. Da de mødte Wolverhampton, havde Burnley 52% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Burnley i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 8 skud imod sig.

Everton vs Burnley Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne 0 sejre , og har scoret i 6 kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Everton i deres seneste fem kampe på Goodison Park vundet 3 point. Deres modstander, Burnley, har vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Everton vs Burnley Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige 5 gange , mens Burnley har en historik der tæller 4 sejre , med én uafgjort i alt. I gennemsnit er 2.9 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Everton i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp , mens Burnley i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-0 til Everton. Kampen blev spillet lørdag d. 16/12/2023, 18:30 på Turf Moor.

Everton – Burnley Odds på Over/Under

Everton har i gennemsnit scoret 2.1 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Burnley har spillet, blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Sean Dyche’s hold scoret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp . Sean Dyche’s hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.40 mål pr. kamp.

Everton – Burnley Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Everton’s seneste 10 Premier League kampe , mens det samme er gældende for 70% af Burnley’s kampe. Den sidste gang Everton missede en chance for at score i en kamp var d. 9/03/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 3/03/2024 var den seneste kamp, som Burnley endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.75 er der en sandsynlighed på 57.14% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.97, er der en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Everton – Burnley live stream?


Kampen Everton mod Burnley kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Everton og Burnley har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Everton favoritter med odds 1.64 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Everton i Premier League?


Everton seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 4 nederlag, og 6 uafgjorte.

Hvordan er Burnley’s form i Premier League op til kampen?


Burnley har 1 sejr, 5 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.