18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Chelsea Live Stream

Last Updated on

Runde 16 i Premier League byder på Everton mod Chelsea, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 10/12/2023 kl. 15:00 på Evertons hjemmebane: Goodison Park.

Hvor kan man se Everton – Chelsea Live Stream?

Efter en sejr over Nottingham F. på 1-0, ligger Everton lige nu på en 18. plads i Premier League tabellen . Chelsea tabte deres seneste kamp mod Manchester United med 1-2, og de ligger lige nu nr. 10 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Everton vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Everton mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: Goodison Park
  • Dato: 10/12/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Everton – Chelsea live stream på ViaPlay

Everton – Chelsea Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Chelsea er favoritter i dette kommende opgør. Everton er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.16, så der er 31.65% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Chelseas gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.19, hvilket betyder, at der er 45.66% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.55, eller 28.17%.

Everton mod Chelsea – Statistikker og Analyse

Everton vandt deres seneste kamp. Nottingham F. var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. Da de mødte Nottingham F., havde Everton 40% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Everton i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig. Imens tabte Chelsea deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Mauricio Pochettino’s hold overfor Manchester United. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. I deres kamp mod Manchester United havde Chelsea følgende boldbesiddelse : 55%. Ser man på skud på mål, havde Chelsea de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 28 skud tilladt mod eget mål.

Everton vs Chelsea Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Everton vundet i 5 , med scoring i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Everton vundet 4 point i deres seneste fem kampe på Goodison Park. Imens har Chelsea samlet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Everton vs Chelsea Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Everton en historik på 4 sejre , mens Chelsea har formået at vinde 3 gange , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 2.1 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.0 mål pr. kamp er gået til Everton , og Chelsea havde et gennemsnit på 1.1 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 2-2 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet lørdag d. 18/03/2023, 18:30 på Stamford Bridge.

Everton – Chelsea Odds på Over/Under

Everton har formået at score i gennemsnit på 2.5 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 4.0 mål i Chelsea’s opgør. Ser man på disse opgør, har Sean Dyche’s hold formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe , mens Mauricio Pochettino’s trup har formået at notere 2.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.90 mål pr. kamp.

Everton – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Everton, formåede begge hold at score i 40% af kampene , mens det samme er gældende for 70% af Chelsea’s kampe. Evertons seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 26/11/2023. Den seneste gang Chelsea ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford d. 28/10/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der 61.73% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.19, er der 45.66% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Everton – Chelsea live stream?


Kampen Everton mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Everton og Chelsea har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Chelsea favoritter med odds 2.19 for at vinde.

Hvordan er Everton’s form i Premier League op til kampen?


Everton har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.