18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC København – Brøndby IF Live Stream

Last Updated on

Runde 23 i Superligaen byder på FC København mod Brøndby IF, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 1/04/2024 kl. 13:00 på FC Københavns hjemmebane: Parken.

Hvor kan man se FC København – Brøndby IF Live Stream?

Efter en 2-0 sejr over OB i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 3. pladsen i Superligaen tabellen , hvorimod Brøndby IF lige nu ligger på en 2. plads efter deres nederlag mod Silkeborg IF på 4-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem FC København vs Brøndby IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC København mod Brøndby IF direkte via live stream.
  • Stadion: Parken
  • Dato: 1/04/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se FC København – Brøndby IF live stream på ViaPlay

FC København – Brøndby IF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC København er favoritter i dette kommende opgør. FC København er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.84, så der er 54.35% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Brøndby IFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.85, hvilket betyder, at der er 25.97% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.58, eller 27.93%.

FC København mod Brøndby IF – Statistikker og Analyse

FC København’s seneste kamp så dem tage en sejr. Jacob Neestrup’s hold stod overfor OB i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-0. Mod OB, havde FC København 44% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde FC København de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp kom Brøndby IF fra banen med en sejr. Jesper Sørensen’s hold var oppe mod Silkeborg IF. Det endelige resultat for den kamp var 4-1. Statistikker mod Silkeborg IF viser at Brøndby IF havde 60% af boldbesiddelsen. I Brøndby IF’s seneste kamp, skød de på mål 11 gange, mens Jesper Sørensen hold tillod 7 skud imod sig.

FC København vs Brøndby IF Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne 6 sejre , med mål scoret i 8 kampe . Gæsterne har formået at sikre 6 sejre , mens de har scoret i 9 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Parken, har værterne FC København nu vundet i alt 10 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

FC København vs Brøndby IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem FC København og Brøndby IF , har FC København opnået 4 sejre , mens Brøndby IF har en historik der tæller 3 sejre . Der har også været 3 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål , hvor FC København i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , og Brøndby IF havde et gennemsnit på 1.1 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Brøndby IF.

FC København – Brøndby IF Odds på Over/Under

FC København har i gennemsnit scoret 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i Brøndby IF’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Jacob Neestrup’s trup formået at score 2.10 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp , og Jesper Sørensens trup har et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 0.80 indkasserede mål pr. kamp.

FC København – Brøndby IF Odds på Begge Hold Scorer

30% af FC København’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Brøndby IF har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Den seneste gang FC København ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 1/03/2024. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 12/11/2023 var den seneste kamp, som Brøndby IF endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.73 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.80% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 1.99 siger at der er en sandsynlighed på 50.25% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se FC København – Brøndby IF live stream?


Kampen FC København mod Brøndby IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC København og Brøndby IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC København favoritter med odds 1.84 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer FC København i Superligaen?


FC København seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.