18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Midtjylland – Hvidovre Live Stream

SE FODBOLD*

Runde 1 i Superligaen byder på FC Midtjylland mod Hvidovre, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 21/07/2023 kl. 19:00 på FC Midtjyllands hjemmebane: MCH Arena.

▶︎

Live

Holde øje – online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Watch game

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se FC Midtjylland – Hvidovre Live Stream?

FC Midtjylland – Hvidovre Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Midtjylland er favoritter i dette kommende opgør. FC Midtjylland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.27, så der er 78.74% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Hvidovres gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 9.79, hvilket betyder, at der er 10.21% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 5.37, eller 18.62%.

FC Midtjylland vs Hvidovre Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 1 gange indtil videre, og i disse møder, har FC Midtjylland vundet én kamp , og fredagens gæster har endnu ikke sikret en eneste sejr . I gennemsnit er der blevet scoret 3.0 mål i de seneste 1 indbyrdes kampe . FC Midtjylland har snittet 3.0 mål i hver kamp , og Hvidovre har snittet 0.0 pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-0 til FC Midtjylland.Kampen blev spillet søndag d. 5/01/2014, 15:41 på Pro Ventilation Arena.

Den sidste gang FC Midtjylland missede en chance for at score i en kamp var d. 8/7/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Cruzeiro.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fortaleza d. 9/7/2023 var den seneste kamp, som Hvidovre endte uden at score et mål.Det gennemsnitlige odds på 2.11 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 47.39%.Et gennemsnitligt odds på 1.64 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 60.98%.

FAQ

Hvor kan man se FC Midtjylland – Hvidovre live stream?

Kampen FC Midtjylland mod Hvidovre kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Midtjylland og Hvidovre?

FC Midtjylland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.27.

Før kampen, hvordan præsterer FC Midtjylland i Superligaen?

FC Midtjylland seneste kampe er endt med sejre, nederlag, og uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i Superligaen?

Hvidovre seneste kampe er endt med sejre, nederlag, og uafgjorte.