18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – FC København Live Stream

Last Updated on

Runde 24 i Superligaen byder på FC Nordsjælland mod FC København, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 7/04/2024 kl. 15:00 på FC Nordsjællands hjemmebane: Right To Dream Park.

Hvor kan man se FC Nordsjælland – FC København Live Stream?

FC Nordsjælland indtager lige nu 4. pladsen i Superligaen tabellen efter en 3-2 sejr over FC Midtjylland i deres seneste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – FC København indkasserede et nederlag mod Brøndby IF på 1-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 3. Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Nordsjælland mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 7/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – FC København live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – FC København Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC København er favoritter i dette kommende opgør. FC Nordsjælland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.79, så der er 35.84% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. FC Københavns gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.29, hvilket betyder, at der er 43.67% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.48, eller 28.74%.

FC Nordsjælland mod FC København – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik FC Nordsjælland sejren og vandt tre point. Johannes Hoff Thorup’s hold stod overfor FC Midtjylland i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-2. Mod FC Midtjylland, havde FC Nordsjælland en boldbesiddelse på 48%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde FC Nordsjælland de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 20 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte FC København deres seneste kamp. Jacob Neestrup’s hold var oppe mod Brøndby IF. Det endelige resultat for den kamp var 1-2. Statistikker mod Brøndby IF viser at FC København havde 49% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde FC København i alt 12 skud, mens de tillod 7 skud imod sig.

FC Nordsjælland vs FC København Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne fejret 5 sejre , og har scoret i 7 kampe . FC København har 5 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har FC Nordsjælland vundet 11 point i deres seneste fem kampe på Right To Dream Park. Gæsterne har nu vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Nordsjælland vs FC København Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har FC Nordsjælland opnået to sejre , mens FC København har en historik der tæller 4 sejre . Der har været 4 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.5 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , mens FC København i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til FC København med 0-2. Kampen blev spillet mandag d. 26/02/2024, 19:00 på Parken.

FC Nordsjælland – FC København Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som FC Nordsjælland har spillet, er der blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i FC København’s opgør. I disse kampe, har Johannes Hoff Thorup’s trup formået at score 1.40 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp , mens Jacob Neestrup’s trup har formået at notere 1.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland – FC København Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for FC Nordsjælland, formåede begge hold at score i 60% af kampene , mens det samme er gældende for 40% af FC København’s kampe. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 26/02/2024 var den seneste kamp, som FC Nordsjælland endte uden at score et mål. Den seneste gang FC København missede chancen for at score i en kamp var d. 1/03/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland. Med et gennemsnitligt odds på 1.55 er der en sandsynlighed på 64.52% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.29, er der en sandsynlighed på 43.67% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – FC København live stream?


Kampen FC Nordsjælland mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem FC Nordsjælland og FC København?


FC København er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.29.

Hvordan er FC Nordsjælland’s form i Superligaen op til kampen?


FC Nordsjælland har 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.