18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Nordsjælland – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

,

I runde 14 af Superligaen skal vi se FC Nordsjælland byde Vejle Boldklub velkommen på deres hjemmebane, Right To Dream Park, søndag d. 5/11/2023, kl. 14:00.

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Vejle Boldklub Live Stream?

Efter et nederlag til Brøndby IF på 1-2 i deres seneste kamp, ligger FC Nordsjælland lige nu på 5. pladsen i Superligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Vejle Boldklub ligger på en 11. plads efter sidste uges uafgjort mod Viborg 1-1. Læs vores optakt til kampen mellem FC Nordsjælland vs Vejle Boldklub, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se FC Nordsjælland – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

FC Nordsjælland – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Nordsjælland er favoritter i dette kommende opgør. FC Nordsjælland er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.33, så der er 75.19% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Vejle Boldklubs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 8.10, hvilket betyder, at der er 12.35% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.94, eller 20.24%.

FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub – Statistikker og Analyse

FC Nordsjælland tabte deres seneste kamp. Brøndby IF var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Da de mødte Brøndby IF, havde FC Nordsjælland 50% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde FC Nordsjælland i alt 13 skud, mens de tillod 14 skud imod sig. Imens fik Vejle Boldklub ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. I deres seneste møde, stod Ivan Prelec’s hold overfor Viborg. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. I deres kamp mod Viborg, havde Vejle Boldklub 42% af bolden. I forhold til skud på mål, havde Vejle Boldklub i alt 13 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 26 skud imod sig.

FC Nordsjælland vs Vejle Boldklub Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har FC Nordsjælland vundet i 3 , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Vejle Boldklub har to sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Right To Dream Park, har FC Nordsjælland nu vundet i alt 8 point. Deres modstander, Vejle Boldklub, har vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

FC Nordsjælland vs Vejle Boldklub Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har FC Nordsjælland en historik på 5 sejre , mens Vejle Boldklub har formået at vinde én gang , med 4 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 2.6 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , og Vejle Boldklub havde et gennemsnit på 0.9 mål pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 0-0. Kampen blev spillet søndag d. 1/10/2023, 13:00 på Vejle Stadion.

FC Nordsjælland – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

I FC Nordsjælland’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.2 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.4 mål i Vejle Boldklub’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Johannes Hoff Thorup’s trup scoret 1.40 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp , hvorimod Ivan Prelecs hold har scoret 1.10 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp.

FC Nordsjælland – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

FC Nordsjælland har haft 30% af deres seneste 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for 80% af Vejle Boldklub’s kampe. Den seneste gang FC Nordsjælland ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 8/10/2023. Den seneste gang Vejle Boldklub missede chancen for at score i en kamp var d. 1/10/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland. Det gennemsnitlige odds på 1.88 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 53.19%.Et gennemsnitligt odds på 1.82 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 54.95%.

FAQ

Hvor kan man se FC Nordsjælland – Vejle Boldklub live stream?


Kampen FC Nordsjælland mod Vejle Boldklub kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem FC Nordsjælland og Vejle Boldklub har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Nordsjælland favoritter med odds 1.33 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?


FC Nordsjælland seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.