18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – HB Køge Live Stream

Last Updated on

Runde 22 i 1. Division byder på Fredericia mod HB Køge, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 16/03/2024 kl. 13:00 på Fredericias hjemmebane: Monjasa Park.

Hvor kan man se Fredericia – HB Køge Live Stream?

Fredericia spillede uafgjort 0-0 mod Næstved i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 4 i 1. Division tabellen før deres næste kamp . På den anden side, HB Køge tabte mod Hillerød Fodbold med 0-4, så de ligger lige nu på 10. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs HB Køge, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fredericia mod HB Køge direkte via live stream.
  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 16/03/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Fredericia – HB Køge live stream på ViaPlay

Fredericia – HB Køge Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Fredericia en 70.92% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.41, mens HB Køge har en 16.92% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.91. Dette betyder at Fredericia er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.68 med en sandsynlighed på 21.37%.

Fredericia mod HB Køge – Statistikker og Analyse

Fredericia spillede uafgjort i deres seneste kamp. lørdag værter mødte Næstved. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-0. I deres seneste kamp forlod HB Køge banen med et nederlag. I deres seneste møde, stod lørdag gæster overfor Hillerød Fodbold. Det endelige resultat for den kamp var 0-4.

Fredericia vs HB Køge Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , mens de har scoret i 7 af dem . På samme tid har HB Køge vundet to gange , med mål scoret i 8 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Monjasa Park, har værterne Fredericia nu vundet i alt 4 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Fredericia – HB Køge Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som Fredericia har spillet, er der blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit , hvorimod HB Køge har et gennemsnit på 3.6 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet formået at score 1.10 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 2.60 i hver af deres tidligere kampe.

Fredericia – HB Køge Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for Fredericia, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene 70%. Den seneste gang Fredericia ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Næstved d. 9/03/2024. Et nederlag på 0-4 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold d. 8/03/2024 var den seneste kamp, som HB Køge endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.60 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.50% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.18 siger at der er en sandsynlighed på 45.87% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – HB Køge live stream?


Kampen Fredericia mod HB Køge kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fredericia og HB Køge?


Fredericia er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.41.

Hvordan er Fredericia’s form i 1. Division op til kampen?


Fredericia har 2 sejre, 3 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.