18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – Kolding IF Live Stream

Last Updated on

,

Runde 15 i 1. Division byder på Fredericia mod Kolding IF, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 5/11/2023 kl. 19:00 på Fredericias hjemmebane: Monjasa Park.

Hvor kan man se Fredericia – Kolding IF Live Stream?

Fredericia spillede uafgjort 3-3 mod FC Helsingør i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 3 i 1. Division tabellen før deres næste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Kolding IF indkasserede et nederlag mod AaB på 0-1, og de ligger inden denne uges kamp nr. 4. Læs vores optakt til kampen mellem Fredericia vs Kolding IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fredericia mod Kolding IF direkte via live stream.
  • Stadion: Monjasa Park
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Fredericia – Kolding IF live stream på ViaPlay

Fredericia – Kolding IF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Fredericia en 44.25% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.26, mens Kolding IF har en 35.59% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.81. Dette betyder at Fredericia er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.41 med en sandsynlighed på 29.33%.

Fredericia mod Kolding IF – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Fredericia 1 point fra en uafgjort. søndag værter mødte FC Helsingør. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-3. Imens fik Kolding IF nul point da de tabte deres seneste kamp. I den kamp, mødte søndag gæster AaB. Det endelige resultat for den kamp var 0-1.

Fredericia vs Kolding IF Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , mens de har scoret i 8 af dem . Kolding IF har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 8 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Monjasa Park, har værterne Fredericia nu vundet i alt 10 point. Deres modstander, Kolding IF, har vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fredericia – Kolding IF Odds på Over/Under

Fredericia har formået at score i gennemsnit på 2.8 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . Imens er der i de kampe, som Kolding IF har spillet, blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit. I disse kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 2.00 scorede mål og 0.80 indkasserede mål pr. kamp , udeholdet har formået at notere 1.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp.

Fredericia – Kolding IF Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Fredericia’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 60% af Kolding IF’s kampe. Den seneste gang Fredericia ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Helsingør d. 17/09/2023. Kolding IFs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, AaB d. 28/10/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.54 fortæller, at der er en sandsynlighed på 64.94% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.29 siger at der er en sandsynlighed på 43.67% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Fredericia – Kolding IF live stream?


Kampen Fredericia mod Kolding IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Fredericia og Kolding IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Fredericia favoritter med odds 2.26 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Fredericia i 1. Division?


Fredericia seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 1 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er Kolding IF’s form i 1. Division op til kampen?


Kolding IF har 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.