18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fulham – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

,

Fulham og Crystal Palace mødes lørdag d. 27/04/2024 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Craven Cottage.

Hvor kan man se Fulham – Crystal Palace Live Stream?

Deres seneste kamp mod Liverpool endte i skuffelse, da Fulham tabte med 1-3 og befinder sig lige nu på 12. pladsen i Premier League , mens Crystal Palace rangerer som nr. 14 efter en sejr mod West Ham på 5-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Fulham vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fulham mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: Craven Cottage
  • Dato: 27/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Fulham – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Fulham – Crystal Palace Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Fulham givet 50.51% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.98. Crystal Palace har derimod 27.78% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.60. Disse odds gør Fulham til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.47% med et odds på 3.64.

Fulham mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

Fulham tabte deres seneste opgør. Liverpool var modstanderne for Marco Silva’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 1-3. Mod Liverpool, havde Fulham 39% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Fulham i alt 12 skud, mens de tillod 15 skud imod sig. Imens vandt Crystal Palace deres seneste kamp. I den kamp, mødte Oliver Glasner’s hold West Ham. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 5-2. Da de mødte West Ham, havde Crystal Palace 62% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Crystal Palace i alt 18 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 4 skud imod sig.

Fulham vs Crystal Palace Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne 4 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Craven Cottage, har Fulham nu vundet i alt 6 point. Deres modstander, Crystal Palace, har vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fulham vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Fulham og Crystal Palace , har Fulham vundet 3 kampe , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , og der er 4 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Fulham i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , mens Crystal Palace i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 0-0. Kampen blev spillet lørdag d. 23/09/2023, 15:00 på Selhurst Park.

Fulham – Crystal Palace Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Fulhams Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Crystal Palace har spillet, blevet scoret 3.2 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Marco Silva’s hold et gennemsnit på 1.70 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp , mens Oliver Glasner’s trup har formået at notere 1.60 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

Fulham – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Fulham’s seneste 10 Premier League kampe , og Crystal Palace har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Fulham ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle d. 6/04/2024. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 2/04/2024 var den seneste kamp, som Crystal Palace endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.60 er der en sandsynlighed på 62.50% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.21, er der en sandsynlighed på 45.25% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Fulham – Crystal Palace live stream?


Kampen Fulham mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fulham og Crystal Palace?


Fulham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.98.

Før kampen, hvordan præsterer Fulham i Premier League?


Fulham seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.