18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fulham – Tottenham Live Stream

Last Updated on

I runde 29 af Premier League skal vi se Fulham byde Tottenham velkommen på deres hjemmebane, Craven Cottage, lørdag d. 16/03/2024, kl. 18:30.

Hvor kan man se Fulham – Tottenham Live Stream?

Forud for kampen, ligger Fulham lige nu på en 12. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Wolverhampton med resultatet 1-2 i sidste kamp , hvorimod Tottenham lige nu ligger på en 5. plads efter deres nederlag mod Aston Villa på 4-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Fulham vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fulham mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Craven Cottage
  • Dato: 16/03/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Fulham – Tottenham live stream på ViaPlay

Fulham – Tottenham Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Fulham givet 30.77% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.25. Tottenham har derimod 48.78% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.05. Disse odds gør Tottenham til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.18% med et odds på 3.82.

Fulham mod Tottenham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Fulham et nederlag og fik ingen point. Marco Silva’s hold mødte Wolverhampton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Mod Wolverhampton, havde Fulham en boldbesiddelse på 53%. Kigger man på skud på mål, havde Fulham i seneste kamp 23 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Marco Silva’ hold 8 skud imod sig. Imens vandt Tottenham deres sidste kamp. Aston Villa var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-0. I deres kamp mod Aston Villa, havde Tottenham 69% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Tottenham de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.

Fulham vs Tottenham Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Fulham vundet i 4 , og har scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 6 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Craven Cottage, har værterne Fulham nu vundet i alt 10 point. Imens har Tottenham samlet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Fulham vs Tottenham Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Fulham og Tottenham , har Fulham en historik på én sejr , hvorimod Tottenham har opnået 8 sejre . Der har også været én uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.4 mål . 0.7 mål pr. kamp er gået til Fulham , mens Tottenham i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-2 til Tottenham. Kampen blev spillet mandag d. 23/10/2023, 20:00 på Tottenham Hotspur Stadium.

Fulham – Tottenham Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Fulham har spillet, er der blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 4.0 mål i Tottenham’s kampe. I disse kampe, har Marco Silva’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp , og Ange Postecoglous trup har et gennemsnit på 2.40 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp.

Fulham – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Fulham’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Tottenham er det samme gældende for 90% af deres kampe. Fulhams seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 30/01/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.45 fortæller, at der er en sandsynlighed på 68.97% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.60 siger at der er en sandsynlighed på 38.46% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Fulham – Tottenham live stream?


Kampen Fulham mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Fulham og Tottenham?


Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.05.

Før kampen, hvordan præsterer Fulham i Premier League?


Fulham seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Tottenham i Premier League?


Tottenham seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.