18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fulham – West Ham Live Stream

Last Updated on

Fulham og West Ham mødes søndag d. 10/12/2023 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Craven Cottage.

Hvor kan man se Fulham – West Ham Live Stream?

Efter en 5-0 sejr over Nottingham F. i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 12. pladsen i Premier League tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – West Ham ligger på en 9. plads efter sidste uges uafgjort mod Crystal Palace 1-1. Læs vores optakt til kampen mellem Fulham vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Fulham mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: Craven Cottage
  • Dato: 10/12/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Fulham – West Ham live stream på ViaPlay

Fulham – West Ham Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.36 fortæller os, at Fulham har 42.37% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er West Hams chance for at vinde 34.25%, med et gennemsnitligt odds på 2.92. Dette viser at Fulham ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.46, er der 28.90% chance for at kampen ender uafgjort.

Fulham mod West Ham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Fulham sejren og vandt tre point. Marco Silva’s hold spillede mod Nottingham F.. Efter 90 minutter var resultatet 5-0. Da de mødte Nottingham F., havde Fulham 64% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Fulham i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 4 skud imod sig. Imens spillede West Ham uafgjort i deres sidste kamp. David Moyes’s hold var oppe mod Crystal Palace. Det endelige resultat for den kamp var 1-1. Statistikker mod Crystal Palace viser at West Ham havde 55% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde West Ham de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

Fulham vs West Ham Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Fulham vundet i 3 , mens de har scoret i 6 af dem . På samme tid har West Ham vundet 3 gange , og har scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Fulham i deres seneste fem kampe på Craven Cottage vundet 9 point. Imens har West Ham samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Fulham vs West Ham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Fulham og West Ham , har Fulham vundet to kampe , hvor West Ham har vundet 7 kampe . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.5 mål , hvor Fulham i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp , mens West Ham i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Fulham kampen med 0-1. Kampen blev spillet lørdag d. 8/04/2023, 15:00 på Craven Cottage.

Fulham – West Ham Odds på Over/Under

Fulham har formået at score i gennemsnit på 3.2 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i West Ham’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Marco Silva’s hold formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe . Marco Silva’s hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.00 mål pr. kamp.

Fulham – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Fulham’s seneste 10 Premier League kampe , mens West Ham har set det samme ske i 80% af deres kampe. Den sidste gang Fulham missede en chance for at score i en kamp var d. 4/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United. West Hams seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 29/10/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 60.98%.Et gennemsnitligt odds på 2.14 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 46.73%.

FAQ

Hvor kan man se Fulham – West Ham live stream?


Kampen Fulham mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Fulham og West Ham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Fulham favoritter med odds 2.36 for at vinde.

Hvordan er Fulham’s form i Premier League op til kampen?


Fulham har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.