18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Halmstads BK – IFK Göteborg Live Stream

Last Updated on

,

I runde 13 af Allsvenskan skal vi se Halmstads BK byde IFK Göteborg velkommen på deres hjemmebane, Oerjans Vall, søndag d. 2/07/2023, kl. 15:00.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Halmstads BK – IFK Göteborg Live Stream?

Efter en 2-1 sejr over Varbergs BoIS FC i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 7. pladsen i Allsvenskan tabellen, mens IFK Göteborg ligger på 14. pladsen efter et nederlag mod Sirius på 0-2 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Halmstads BK vs IFK Göteborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Halmstads BK mod IFK Göteborg direkte via live stream.

  • Stadion: Oerjans Vall
  • Dato: 2/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Halmstads BK – IFK Göteborg live stream på ViaPlay

Halmstads BK – IFK Göteborg Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Halmstads BK en 38.76% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.58, mens IFK Göteborg har en 37.74% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.65. Dette betyder at Halmstads BK er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.17 med en sandsynlighed på 31.55%.

Halmstads BK mod IFK Göteborg – Statistikker og Analyse

Halmstads BK’s seneste kamp så dem tage en sejr.Magnus Haglund’s hold mødte Varbergs BoIS FC.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-1.Mod Varbergs BoIS FC, havde Halmstads BK en boldbesiddelse på 54%.I forhold til skud på mål, havde Halmstads BK i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.Imens tabte IFK Göteborg deres seneste kamp.Sirius var deres seneste modstander.Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2.I deres kamp mod Sirius havde IFK Göteborg følgende boldbesiddelse : 36%.Hvis vi ser på skud på mål, havde IFK Göteborg i alt 2 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

Halmstads BK vs IFK Göteborg Form

I deres seneste ti Allsvenskan kampe, har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , og har scoret i 6 kampe . IFK Göteborg har én sejr , med mål scoret i 5 kampe.I deres seneste fem kampe på Oerjans Vall, har Halmstads BK nu vundet i alt 7 point.I mellemtiden har IFK Göteborg vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Halmstads BK vs IFK Göteborg Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Halmstads BK og IFK Göteborg, har søndagens værter ikke sikret en eneste sejr , mens IFK Göteborg har en historik der tæller 6 sejre , og der er 4 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.8 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Halmstads BK i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , og IFK Göteborg har scoret 2.0 pr. kamp.Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød.

Halmstads BK – IFK Göteborg Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Halmstads BK har spillet, er der blevet scoret 2.3 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.4 mål i IFK Göteborg’s kampe. I disse kampe, har Magnus Haglund’s hold formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Jens Berthel Askous hold har scoret 1.10 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp.

Halmstads BK – IFK Göteborg Odds på Begge Hold Scorer

30% af Halmstads BK’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede 40%. Den seneste gang Halmstads BK ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hammarby d. 4/06/2023. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sirius d. 11/06/2023 var den seneste kamp, som IFK Göteborg endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.78 er der en sandsynlighed på 56.18% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.91, er der en sandsynlighed på 52.36% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Halmstads BK – IFK Göteborg live stream?

Kampen Halmstads BK mod IFK Göteborg kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Halmstads BK og IFK Göteborg har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Halmstads BK favoritter med odds 2.58 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Halmstads BK i Allsvenskan?

Halmstads BK seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.