18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Halmstads BK – IFK Värnamo Live Stream

Last Updated on

,

Runde 15 i Allsvenskan byder på Halmstads BK mod IFK Värnamo, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 15/07/2023 kl. 15:00 på Halmstads BKs hjemmebane: Oerjans Vall.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Halmstads BK – IFK Värnamo Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 5. plads efter en 2-1 sejr over IFK Norrköping. På den anden side, IFK Värnamo tabte mod Djurgården med 1-2, så de ligger lige nu på 11. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem Halmstads BK vs IFK Värnamo, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Halmstads BK mod IFK Värnamo direkte via live stream.

  • Stadion: Oerjans Vall
  • Dato: 15/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Halmstads BK – IFK Värnamo live stream på ViaPlay

Halmstads BK – IFK Värnamo Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.34 fortæller os, at Halmstads BK har 42.74% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er IFK Värnamos chance for at vinde 34.25%, med et gennemsnitligt odds på 2.92. Dette viser at Halmstads BK ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.24, er der 30.86% chance for at kampen ender uafgjort.

Halmstads BK mod IFK Värnamo – Statistikker og Analyse

Halmstads BK vandt deres seneste opgør.IFK Norrköping var deres seneste modstander.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1.Mod IFK Norrköping, havde Halmstads BK en boldbesiddelse på 55%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Halmstads BK de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.Imens tabte IFK Värnamo deres seneste kamp.Kim Hellberg’s hold var oppe mod Djurgården.Kampen endte med en stilling på 1-2.I deres kamp mod Djurgården havde IFK Värnamo følgende boldbesiddelse : 52%.I IFK Värnamo’s seneste kamp, skød de på mål 2 gange, mens Kim Hellberg hold tillod 11 skud imod sig.

Halmstads BK vs IFK Värnamo Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan, har værterne fejret 5 sejre , med scoring i 6 kampe . På samme tid har IFK Värnamo vundet 3 gange , med scoring i 6 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Halmstads BK i deres seneste fem kampe på Oerjans Vall vundet 5 point.Imens har IFK Värnamo samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Halmstads BK vs IFK Värnamo Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 6 gange indtil videre, og i disse møder, har Halmstads BK en historik på 3 sejre , hvor IFK Värnamo har vundet to kampe . Der har også været én uafgjort. I hver af disse 6 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 4.7 mål , hvor Halmstads BK i gennemsnit har scoret 2.7 mål pr. kamp , mens IFK Värnamo i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1.

Halmstads BK – IFK Värnamo Odds på Over/Under

Halmstads BK har i gennemsnit scoret 2.2 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.5 mål i IFK Värnamo’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Magnus Haglund’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp . Magnus Haglund’s hold har i gennemsnit scoret 1.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.50 mål pr. kamp.

Halmstads BK – IFK Värnamo Odds på Begge Hold Scorer

40% af både Halmstads BKs og IFK Värnamos sidste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den seneste gang Halmstads BK ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Göteborg d. 2/07/2023. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sirius d. 4/06/2023 var den seneste kamp, som IFK Värnamo endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.77 fortæller, at der er en sandsynlighed på 56.50% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.92 siger at der er en sandsynlighed på 52.08% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Halmstads BK – IFK Värnamo live stream?

Kampen Halmstads BK mod IFK Värnamo kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Halmstads BK og IFK Värnamo?

Halmstads BK er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.34.

Hvordan er Halmstads BK’s form i Allsvenskan op til kampen?

Halmstads BK har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.