18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hammarby – Kalmar FF Live Stream

Last Updated on

,

I runde 15 af Allsvenskan skal vi se Hammarby byde Kalmar FF velkommen på deres hjemmebane, Tele2 Arena, søndag d. 16/07/2023, kl. 15:00.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Hammarby – Kalmar FF Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 10. plads efter en 2-1 sejr over Sirius. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Kalmar FF indkasserede et nederlag mod Elfsborg på 0-4, og de ligger inden denne uges kamp nr. 6.Læs vores optakt til kampen mellem Hammarby vs Kalmar FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hammarby mod Kalmar FF direkte via live stream.

  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 16/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Hammarby – Kalmar FF live stream på ViaPlay

Hammarby – Kalmar FF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Hammarby er favoritter i dette kommende opgør. Hammarby er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.83, så der er 54.64% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Kalmar FFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.06, hvilket betyder, at der er 24.63% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.48, eller 28.74%.

Hammarby mod Kalmar FF – Statistikker og Analyse

Hammarby vandt holdets seneste kamp.Marti Cifuentes’s hold mødte Sirius.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1.Statistikker mod Sirius viser at Hammarby havde 49% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Hammarby i alt 15 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.Imens tabte Kalmar FF deres sidste kamp.Henrik Jensen’s hold var oppe mod Elfsborg.Efter 90 minutter, var resultatet 0-4.Mod Elfsborg, havde Kalmar FF en boldbesiddelse på 47%.I forhold til skud på mål, havde Kalmar FF i alt 5 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 19 skud imod sig.

Hammarby vs Kalmar FF Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan, har Hammarby formået at sikre 3 sejre , mens de har scoret i 5 af dem . Kalmar FF har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 8 af disse kampe.I deres seneste fem kampe på Tele2 Arena, har Hammarby nu vundet i alt 10 point.I mellemtiden har Kalmar FF vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hammarby vs Kalmar FF Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Hammarby og Kalmar FF, har Hammarby en historik på 3 sejre , og gæsterne har været sejrsrige to gange , med 5 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 3.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Hammarby i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp , og Kalmar FF har scoret 1.7 pr. kamp.I den seneste kamp tog Hammarby hjem med en sejr på 4-2.Kampen blev spillet søndag d. 30/10/2022, 18:30 på Tele2 Arena.

Hammarby – Kalmar FF Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Hammarby har spillet, er der blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Kalmar FF har spillet, blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Marti Cifuentes’s hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp , og Henrik Jensen’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe.

Hammarby – Kalmar FF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for Hammarby, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , mens Kalmar FF har set det samme ske i 70% af deres kampe. Den sidste gang Hammarby missede en chance for at score i en kamp var d. 3/07/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg. Den seneste gang Kalmar FF ikke formåede at score i ligaen var i et 0-4 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg d. 9/07/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.80 er der en sandsynlighed på 55.56% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.89, er der en sandsynlighed på 52.91% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Hammarby – Kalmar FF live stream?

Kampen Hammarby mod Kalmar FF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hammarby og Kalmar FF har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Hammarby favoritter med odds 1.83 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hammarby i Allsvenskan?

Hammarby seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.