18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

HB Køge og AC Horsens mødes mandag d. 1/04/2024 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Capelli Sport Stadion.

Hvor kan man se HB Køge – AC Horsens Live Stream?

HB Køge fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 2-2 mod Fredericia, og de ligger lige nu nr. 4 , hvorimod AC Horsens har indtaget 3. pladsen efter et nederlag til B 93 på 2-3. Læs vores optakt til kampen mellem HB Køge vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med HB Køge mod AC Horsens direkte via live stream.
  • Stadion: Capelli Sport Stadion
  • Dato: 1/04/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se HB Køge – AC Horsens live stream på ViaPlay

HB Køge – AC Horsens Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.01 fortæller os, at HB Køge har 33.22% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er AC Horsenss chance for at vinde 47.62%, med et gennemsnitligt odds på 2.10. Dette viser at AC Horsens ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.55, er der 28.17% chance for at kampen ender uafgjort.

HB Køge mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

HB Køge spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Fredericia var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. I deres seneste kamp forlod AC Horsens banen med et nederlag. mandag gæster var oppe mod B 93. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-3.

HB Køge vs AC Horsens Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division , har HB Køge vundet i to , efter at have scoret i 8 af disse kampe . AC Horsens har to sejre , med scoring i 9 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har HB Køge nu vundet 3 point i deres seneste fem spillede kampe på Capelli Sport Stadion. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

HB Køge – AC Horsens Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.6 mål i HB Køges 1. Division opgør , hvorimod AC Horsens har et gennemsnit på 3.3 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 2.50 indkasserede mål pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.40 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.90 mål pr. kamp.

HB Køge – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af HB Køge’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 90% af AC Horsens’s kampe. Den sidste gang HB Køge missede en chance for at score i en kamp var d. 8/03/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold. AC Horsenss seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK d. 1/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.59 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 62.89%.Et gennemsnitligt odds på 2.20 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 45.45%.

FAQ

Hvor kan man se HB Køge – AC Horsens live stream?


Kampen HB Køge mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem HB Køge og AC Horsens har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AC Horsens favoritter med odds 2.10 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer HB Køge i 1. Division?


HB Køge seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer AC Horsens i 1. Division?


AC Horsens seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.