18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

,

HB Køge og AC Horsens mødes søndag d. 5/11/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Capelli Sport Stadion.

Hvor kan man se HB Køge – AC Horsens Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Hobro IK på 1-2 i sidste runde, ligger HB Køge lige nu nr. 9 i 1. Division . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – AC Horsens indkasserede et nederlag mod Hillerød Fodbold på 1-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 7. Læs vores optakt til kampen mellem HB Køge vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med HB Køge mod AC Horsens direkte via live stream.
  • Stadion: Capelli Sport Stadion
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se HB Køge – AC Horsens live stream på ViaPlay

HB Køge – AC Horsens Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at AC Horsens er favoritter i dette kommende opgør. HB Køge er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.33, så der er 30.03% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. AC Horsenss gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.95, hvilket betyder, at der er 51.28% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.62, eller 27.62%.

HB Køge mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede HB Køge et nederlag og fik ingen point. søndag værter spillede mod Hobro IK. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. I deres seneste kamp forlod AC Horsens banen med et nederlag. søndag gæster var oppe mod Hillerød Fodbold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-3.

HB Køge vs AC Horsens Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division , har HB Køge vundet i to , mens de har scoret i 5 af dem . AC Horsens har 4 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Capelli Sport Stadion, har HB Køge nu vundet i alt 7 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

HB Køge – AC Horsens Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i HB Køges 1. Division opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.6 mål i AC Horsens’s kampe. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 1.90 i hver af deres tidligere kampe . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.30 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.30 mål pr. kamp.

HB Køge – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

HB Køge har haft 40% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål . AC Horsens’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. HB Køges seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB d. 22/09/2023. AC Horsenss seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold d. 29/09/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.51 er der 66.23% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.39, er der 41.84% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se HB Køge – AC Horsens live stream?


Kampen HB Køge mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem HB Køge og AC Horsens?


AC Horsens er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.95.

Hvordan er HB Køge’s form i 1. Division op til kampen?


HB Køge har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer AC Horsens i 1. Division?


AC Horsens seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.