18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hillerød Fodbold – AaB Live Stream

Last Updated on

I runde 22 af 1. Division skal vi se Hillerød Fodbold byde AaB velkommen på deres hjemmebane, Right To Dream Park, lørdag d. 16/03/2024, kl. 13:00.

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – AaB Live Stream?

Forud for kampen, ligger Hillerød Fodbold nr. 7 i 1. Division tabellen efter en sejr over HB Køge 4-0 i sidste . På den anden side, AaB kunne notere en 4-3 sejr mod Vendsyssel FF, og de ligger lige nu på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hillerød Fodbold vs AaB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hillerød Fodbold mod AaB direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 16/03/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Hillerød Fodbold – AaB live stream på ViaPlay

Hillerød Fodbold – AaB Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Hillerød Fodbold givet 28.33% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.53. AaB har derimod 53.76% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.86. Disse odds gør AaB til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.74% med et odds på 3.74.

Hillerød Fodbold mod AaB – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Hillerød Fodbold sejren og vandt tre point. lørdag værter stod overfor HB Køge i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-0. Imens vandt AaB deres seneste kamp. lørdag gæster var oppe mod Vendsyssel FF. Kampen endte med en stilling på 4-3.

Hillerød Fodbold vs AaB Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har Hillerød Fodbold formået at sikre 6 sejre , med scoring i 9 kampe . AaB har 6 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Hillerød Fodbold nu vundet 8 point i deres seneste fem spillede kampe på Right To Dream Park. I mellemtiden har AaB vundet 13 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hillerød Fodbold – AaB Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som Hillerød Fodbold har spillet, er der blevet scoret 3.4 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som AaB har spillet, blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet formået at score 2.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 2.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.50 mål pr. kamp.

Hillerød Fodbold – AaB Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Hillerød Fodbold’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 90% af AaB’s kampe. Hillerød Fodbolds uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK på 0-0 d. 13/11/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.53 fortæller, at der er en sandsynlighed på 65.36% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.33 siger at der er en sandsynlighed på 42.92% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – AaB live stream?


Kampen Hillerød Fodbold mod AaB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hillerød Fodbold og AaB har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AaB favoritter med odds 1.86 for at vinde.

Hvordan er Hillerød Fodbold’s form i 1. Division op til kampen?


Hillerød Fodbold har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er AaB’s form i 1. Division op til kampen?


AaB har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.