18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hillerød Fodbold – Næstved Live Stream

Last Updated on

Runde 27 i 1. Division byder på Hillerød Fodbold mod Næstved, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 26/04/2024 kl. 18:00 på Hillerød Fodbolds hjemmebane: Right To Dream Park.

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – Næstved Live Stream?

Forud for kampen, ligger Hillerød Fodbold lige nu på en 1. plads i 1. Division tabellen efter en uafgjort mod HB Køge 1-1 i seneste kamp . På den anden side, Næstved tabte mod B 93 med 0-2, så de ligger lige nu på 5. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Hillerød Fodbold vs Næstved, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hillerød Fodbold mod Næstved direkte via live stream.
  • Stadion: Right To Dream Park
  • Dato: 26/04/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Hillerød Fodbold – Næstved live stream på ViaPlay

Hillerød Fodbold – Næstved Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Hillerød Fodbold er favoritter i dette kommende opgør. Hillerød Fodbold er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.67, så der er 59.88% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Næstveds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.39, hvilket betyder, at der er 22.78% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.78, eller 26.46%.

Hillerød Fodbold mod Næstved – Statistikker og Analyse

Hillerød Fodbold’s seneste kamp så dem spille uafgjort. fredag værter mødte HB Køge. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. I deres seneste kamp forlod Næstved banen med et nederlag. I deres seneste møde, stod fredag gæster overfor B 93. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2.

Hillerød Fodbold vs Næstved Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har Hillerød Fodbold formået at sikre 4 sejre , og har scoret i 9 kampe . Næstved har fejret to sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Hillerød Fodbold vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Right To Dream Park. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Hillerød Fodbold – Næstved Odds på Over/Under

I Hillerød Fodbold’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.8 mål pr. kamp , hvorimod Næstved har et gennemsnit på 2.8 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 2.30 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe.

Hillerød Fodbold – Næstved Odds på Begge Hold Scorer

60% af både Hillerød Fodbolds og Næstveds sidste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede. Hillerød Fodbolds nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AC Horsens på 0-1 d. 5/04/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, B 93 d. 19/04/2024 var den seneste kamp, som Næstved endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.67 fortæller, at der er en sandsynlighed på 59.88% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.08 siger at der er en sandsynlighed på 48.08% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hillerød Fodbold – Næstved live stream?


Kampen Hillerød Fodbold mod Næstved kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hillerød Fodbold og Næstved?


Hillerød Fodbold er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.67.

Før kampen, hvordan præsterer Hillerød Fodbold i 1. Division?


Hillerød Fodbold seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.