18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hobro IK – AaB Live Stream

Last Updated on

Runde 25 i 1. Division byder på Hobro IK mod AaB, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 12/04/2024 kl. 17:30 på Hobro IKs hjemmebane: DS Arena.

Hvor kan man se Hobro IK – AaB Live Stream?

Deres seneste kamp mod Sønderjyske endte i skuffelse, da Hobro IK tabte med 0-2 og befinder sig lige nu på 6. pladsen i 1. Division , hvorimod AaB spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Vendsyssel FF med 2-2 og nu er placeret som nr. 1. Læs vores optakt til kampen mellem Hobro IK vs AaB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hobro IK mod AaB direkte via live stream.
  • Stadion: DS Arena
  • Dato: 12/04/2024
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Hobro IK – AaB live stream på ViaPlay

Hobro IK – AaB Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 4.47 fortæller os, at Hobro IK har 22.37% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er AaBs chance for at vinde 58.48%, med et gennemsnitligt odds på 1.71. Dette viser at AaB ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.56, er der 28.09% chance for at kampen ender uafgjort.

Hobro IK mod AaB – Statistikker og Analyse

Hobro IKs seneste så dem indkassere et nederlag. fredag værter spillede mod Sønderjyske. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2. Imens fik AaB ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. fredag gæster spillede mod Vendsyssel FF. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2.

Hobro IK vs AaB Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , med scoring i 6 kampe . AaB har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i alle kampe. I deres seneste fem kampe på DS Arena, har Hobro IK nu vundet i alt 6 point. Imens har AaB samlet i alt 11 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Hobro IK – AaB Odds på Over/Under

Hobro IK har formået at score i gennemsnit på 1.9 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.6 mål i AaB’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 2.00 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp.

Hobro IK – AaB Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for Hobro IK, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene 90%. Den sidste gang Hobro IK missede en chance for at score i en kamp var d. 6/04/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sønderjyske. Det gennemsnitlige odds på 1.83 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 54.64%.Et gennemsnitligt odds på 1.86 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 53.76%.

FAQ

Hvor kan man se Hobro IK – AaB live stream?


Kampen Hobro IK mod AaB kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Hobro IK og AaB?


AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.71.

Før kampen, hvordan præsterer Hobro IK i 1. Division?


Hobro IK seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte.