18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hobro IK – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

,

I runde 9 af 1. Division skal vi se Hobro IK byde AC Horsens velkommen på deres hjemmebane, DS Arena, fredag d. 15/09/2023, kl. 19:00.

Hvor kan man se Hobro IK – AC Horsens Live Stream?

Forud for kampen, ligger Hobro IK nr. 6 i 1. Division tabellen efter en sejr over FC Helsingør 3-1 i sidste . På den anden side, AC Horsens spillede uafgjort 0-0 mod B 93 i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 7. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Hobro IK vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hobro IK mod AC Horsens direkte via live stream.
  • Stadion: DS Arena
  • Dato: 15/09/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hobro IK – AC Horsens live stream på ViaPlay

Hobro IK – AC Horsens Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Hobro IK givet 41.49% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.41. AC Horsens har derimod 37.74% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.65. Disse odds gør Hobro IK til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.94% med et odds på 3.34.

Hobro IK mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

Hobro IK vandt deres seneste kamp. fredag værter stod overfor FC Helsingør i den kamp. Kampen endte med et resultat på 3-1. Imens spillede AC Horsens uafgjort i deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod fredag gæster overfor B 93. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-0.

Hobro IK vs AC Horsens Form

Efter deres første 8 kampe , har værterne 5 sejre , med mål scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , mens de har scoret i 4 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Hobro IK nu vundet 3 point i deres seneste fem spillede kampe på DS Arena. Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Hobro IK – AC Horsens Odds på Over/Under

Gennem de seneste 8 1. Division kampe, som Hobro IK har spillet, er der blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i AC Horsens’s opgør. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet scoret 1.63 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , hvorimod ude hold har scoret 1.13 mål og indkasseret 1.38 pr. kamp.

Hobro IK – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Hobro IK’s seneste 8 1. Division kampe , og for AC Horsens er det samme gældende for 25% af deres kampe. Den seneste gang Hobro IK ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF d. 13/08/2023. Den seneste gang AC Horsens ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, B 93 d. 1/09/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.58 fortæller, at der er en sandsynlighed på 63.29% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.23 siger at der er en sandsynlighed på 44.84% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hobro IK – AC Horsens live stream?


Kampen Hobro IK mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hobro IK og AC Horsens har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hobro IK favoritter med odds 2.41 for at vinde.

Hvordan er Hobro IK’s form i 1. Division op til kampen?


Hobro IK har 5 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 8 kampe.