18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvidovre – FC Midtjylland Live Stream

Last Updated on

, ,

Hvidovre og FC Midtjylland mødes søndag d. 5/11/2023, i runde 14 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 18:00 på Pro Ventilation Arena .

Hvor kan man se Hvidovre – FC Midtjylland Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til FC København på 0-4 i sidste runde, ligger Hvidovre lige nu nr. 12 i Superligaen , mens FC Midtjylland rangerer som nr. 4 efter en sejr mod Lyngby på 2-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Hvidovre vs FC Midtjylland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hvidovre mod FC Midtjylland direkte via live stream.
  • Stadion: Pro Ventilation Arena
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Hvidovre – FC Midtjylland live stream på ViaPlay

Hvidovre – FC Midtjylland Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 6.90 fortæller os, at Hvidovre har 14.49% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er FC Midtjyllands chance for at vinde 71.94%, med et gennemsnitligt odds på 1.39. Dette viser at FC Midtjylland ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.60, er der 21.74% chance for at kampen ender uafgjort.

Hvidovre mod FC Midtjylland – Statistikker og Analyse

Hvidovre tabte holdets seneste kamp. FC København var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-4. I deres kamp mod FC København, havde Hvidovre den følgende boldbesiddelse: 43%. I forhold til skud på mål, havde Hvidovre i alt 3 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 20 skud imod sig. I deres seneste kamp kom FC Midtjylland fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod Thomas Thomasberg’s hold overfor Lyngby. Det endelige resultat for den kamp var 2-1. I deres kamp mod Lyngby, havde FC Midtjylland 56% af bolden. I deres seneste kamp, blev 20 skud sendt afsted i angrebet, mens 6 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Hvidovre vs FC Midtjylland Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne fejret 0 sejre , med mål scoret i 3 kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Hvidovre ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på Pro Ventilation Arena. Deres modstander, FC Midtjylland, har vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hvidovre vs FC Midtjylland Indbyrdes opgør

Hvidovre og FC Midtjylland har i alt spillet 1 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Hvidovre endnu ikke formået at sikre en eneste sejr , mens FC Midtjylland har en historik der tæller én sejr . I hver af disse 1 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 1.0 mål . 0.0 mål pr. kamp er gået til Hvidovre , og FC Midtjylland har scoret 1.0 pr. kamp. I den seneste kamp tog FC Midtjylland hjem med en sejr på 0-1. Kampen blev spillet fredag d. 21/07/2023, 18:00 på MCH Arena.

Hvidovre – FC Midtjylland Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.4 mål i Hvidovres Superligaen opgør . Imens er der i de kampe, som FC Midtjylland har spillet, blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Per Frandsen’s hold et gennemsnit på 0.30 scorede mål og 2.10 indkasserede mål pr. kamp . Per Frandsen’s hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.30 mål pr. kamp.

Hvidovre – FC Midtjylland Odds på Begge Hold Scorer

Hvidovre har haft 30% af deres seneste 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og FC Midtjylland har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Den sidste gang Hvidovre missede en chance for at score i en kamp var d. 28/10/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland d. 27/08/2023 var den seneste kamp, som FC Midtjylland endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.83, kan vi se at der er 54.64% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.86, kan vi se at der er 53.76% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Hvidovre – FC Midtjylland live stream?


Kampen Hvidovre mod FC Midtjylland kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hvidovre og FC Midtjylland har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Midtjylland favoritter med odds 1.39 for at vinde.

Hvordan er Hvidovre’s form i Superligaen op til kampen?


Hvidovre har 0 sejre, 8 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.