18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Göteborg – Brommapojkarna Live Stream

Last Updated on

,

I runde 23 af Allsvenskan skal vi se IFK Göteborg byde Brommapojkarna velkommen på deres hjemmebane, Gamla Ullevi, lørdag d. 16/09/2023, kl. 15:00.

Hvor kan man se IFK Göteborg – Brommapojkarna Live Stream?

Forud for kampen, ligger IFK Göteborg lige nu på en 12. plads i Allsvenskan tabellen efter en uafgjort mod Malmö FF 2-2 i seneste kamp , hvorimod Brommapojkarna har indtaget 11. pladsen efter et nederlag til Varbergs BoIS FC på 3-4. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Göteborg vs Brommapojkarna, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Göteborg mod Brommapojkarna direkte via live stream.
  • Stadion: Gamla Ullevi
  • Dato: 16/09/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se IFK Göteborg – Brommapojkarna live stream på ViaPlay

IFK Göteborg – Brommapojkarna Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har IFK Göteborg en 53.76% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.86, mens Brommapojkarna har en 26.46% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.78. Dette betyder at IFK Göteborg er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.59 med en sandsynlighed på 27.86%.

IFK Göteborg mod Brommapojkarna – Statistikker og Analyse

IFK Göteborg spillede uafgjort i deres seneste kamp. Jens Berthel Askou’s hold mødte Malmö FF. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. Mod Malmö FF, havde IFK Göteborg en boldbesiddelse på 25%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde IFK Göteborg de følgende statistikker: 5 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Brommapojkarna deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Olof Mellberg’s hold overfor Varbergs BoIS FC. Efter 90 minutter, var resultatet 3-4. Statistikker mod Varbergs BoIS FC viser at Brommapojkarna havde 58% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brommapojkarna i alt 18 skud, mens de tillod 14 skud imod sig.

IFK Göteborg vs Brommapojkarna Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan , har IFK Göteborg vundet i 4 , med mål scoret i 7 kampe . På samme tid har Brommapojkarna vundet to gange , efter at have scoret i 7 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Gamla Ullevi, har IFK Göteborg nu vundet i alt 10 point. Imens har Brommapojkarna samlet ét point i deres seneste fem kampe væk deres egen hjemmebane.

IFK Göteborg vs Brommapojkarna Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige 6 gange , mens Brommapojkarna har en historik der tæller én sejr , med 3 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.4 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor IFK Göteborg i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp , mens Brommapojkarna i gennemsnit har scoret 0.5 mål pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 0-0. Kampen blev spillet mandag d. 8/05/2023, 19:00 på Grimsta IP.

IFK Göteborg – Brommapojkarna Odds på Over/Under

I IFK Göteborg’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Brommapojkarna har spillet, blevet scoret 3.6 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Jens Berthel Askou’s hold formået at score et gennemsnit på 1.40 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe . Jens Berthel Askou’s hold har i gennemsnit scoret 1.40 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.20 mål pr. kamp.

IFK Göteborg – Brommapojkarna Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af kampe både for værterne, IFK Göteborg, og gæsterne, Brommapojkarna. Den seneste gang IFK Göteborg ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping d. 7/08/2023. Brommapojkarnas seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Värnamo d. 5/08/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.61 er der en sandsynlighed på 62.11% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.17, er der en sandsynlighed på 46.08% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se IFK Göteborg – Brommapojkarna live stream?


Kampen IFK Göteborg mod Brommapojkarna kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem IFK Göteborg og Brommapojkarna har størst chance for at vinde?


I denne kamp er IFK Göteborg favoritter med odds 1.86 for at vinde.

Hvordan er IFK Göteborg’s form i Allsvenskan op til kampen?


IFK Göteborg har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Brommapojkarna’s form i Allsvenskan op til kampen?


Brommapojkarna har 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.