18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Göteborg – Häcken Live Stream

Last Updated on

,

IFK Göteborg møder Häcken i runde 21 af Allsvenskan søndag d. 27/08/2023, kl. 17:30 på deres hjemmebane Gamla Ullevi.

Hvor kan man se IFK Göteborg – Häcken Live Stream?

IFK Göteborg indtager lige nu 14. pladsen i Allsvenskan tabellen efter en 2-1 sejr over Degerfors i deres seneste kamp . Häcken formåede at få skovlen under Sirius, da de besejrede dem med 3-2 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 2. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Göteborg vs Häcken, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Göteborg mod Häcken direkte via live stream.
  • Stadion: Gamla Ullevi
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se IFK Göteborg – Häcken live stream på ViaPlay

IFK Göteborg – Häcken Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er IFK Göteborg givet 29.33% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.41. Häcken har derimod 51.02% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.96. Disse odds gør Häcken til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.78% med et odds på 3.60.

IFK Göteborg mod Häcken – Statistikker og Analyse

IFK Göteborg vandt holdets seneste kamp. Degerfors var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1. Da de mødte Degerfors, havde IFK Göteborg 57% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde IFK Göteborg 10 skud i angreb og 10 skud tilladt imod sig. Imens sikrede Häcken sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte Per-Mathias Høgmo’s hold Sirius. Kampen endte med en stilling på 3-2. Da de mødte Sirius, havde Häcken 65% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Häcken i alt 13 skud, mens de tillod 10 skud imod sig.

IFK Göteborg vs Häcken Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har IFK Göteborg vundet i 3 , efter at have scoret i 5 af disse kampe . Häcken har 8 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har IFK Göteborg nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Gamla Ullevi. I mellemtiden har Häcken vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

IFK Göteborg vs Häcken Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige to gange , hvor Häcken har vundet 4 kampe . Der har været 4 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål . IFK Göteborg har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , og Häcken har snittet 1.8 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Häcken med 1-4. Kampen blev spillet mandag d. 29/05/2023, 19:10 på Bravida Arena.

IFK Göteborg – Häcken Odds på Over/Under

IFK Göteborg har formået at score i gennemsnit på 1.9 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe , hvorimod Häcken har et gennemsnit på 3.5 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jens Berthel Askou’s trup scoret 0.80 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp , og Per-Mathias Høgmo’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.50 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

IFK Göteborg – Häcken Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af IFK Göteborg’s seneste 10 Allsvenskan kampe , og for Häcken er det samme gældende for 60% af deres kampe. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping d. 7/08/2023 var den seneste kamp, som IFK Göteborg endte uden at score et mål. Häckens seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Värnamo d. 22/07/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.55 er der 64.52% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.28, er der 43.86% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se IFK Göteborg – Häcken live stream?


Kampen IFK Göteborg mod Häcken kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem IFK Göteborg og Häcken?


Häcken er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.96.

Hvordan er IFK Göteborg’s form i Allsvenskan op til kampen?


IFK Göteborg har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Häcken’s form i Allsvenskan op til kampen?


Häcken har 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.