18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Norrköping – Degerfors Live Stream

Last Updated on

,

I runde 16 af Allsvenskan skal vi se IFK Norrköping byde Degerfors velkommen på deres hjemmebane, Platinumcars Arena, søndag d. 23/07/2023, kl. 15:00.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se IFK Norrköping – Degerfors Live Stream?

Forud for kampen, ligger IFK Norrköping nr. 6 i Allsvenskan tabellen efter en sejr over Mjällby 2-1 i sidste. På den anden side, Degerfors tabte mod Sirius med 0-3, så de ligger lige nu på 13. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem IFK Norrköping vs Degerfors, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Norrköping mod Degerfors direkte via live stream.

  • Stadion: Platinumcars Arena
  • Dato: 23/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se IFK Norrköping – Degerfors live stream på ViaPlay

IFK Norrköping – Degerfors Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at IFK Norrköping er favoritter i dette kommende opgør. IFK Norrköping er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.55, så der er 64.52% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Degerforss gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.09, hvilket betyder, at der er 19.65% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.18, eller 23.92%.

IFK Norrköping mod Degerfors – Statistikker og Analyse

IFK Norrköping’s seneste kamp så dem tage en sejr.Glen Riddersholm’s hold spillede mod Mjällby.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1.Da de mødte Mjällby, havde IFK Norrköping 46% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde IFK Norrköping i seneste kamp 12 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Glen Riddersholm’ hold 9 skud imod sig.I deres seneste kamp forlod Degerfors banen med et nederlag.I den kamp, mødte Andreas Holmberg’s hold Sirius.Kampen endte med en stilling på 0-3.I deres kamp mod Sirius, havde Degerfors 56% af bolden.Hvis vi ser på skud på mål, havde Degerfors i alt 11 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

IFK Norrköping vs Degerfors Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har IFK Norrköping formået at sikre 4 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . Degerfors har to sejre , mens de har scoret i 6 af dem.I deres seneste fem kampe på Platinumcars Arena, har IFK Norrköping nu vundet i alt 4 point.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

IFK Norrköping vs Degerfors Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem IFK Norrköping og Degerfors, har IFK Norrköping formået at vinde 6 gange , mens Degerfors har formået at vinde to gange , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 3.2 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.9 mål pr. kamp er gået til IFK Norrköping , og Degerfors har snittet 1.3 pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til IFK Norrköping med 2-0.Kampen blev spillet mandag d. 8/05/2023, 19:00 på Stora Valla.

IFK Norrköping – Degerfors Odds på Over/Under

IFK Norrköping har formået at score i gennemsnit på 3.0 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . På den anden side, har Degerfors’s kampe haft et gennemsnit på 3.4 mål. Ser man på disse opgør, har Glen Riddersholm’s trup scoret 1.60 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp , hvorimod Andreas Holmbergs hold har scoret 0.90 mål og indkasseret 2.50 pr. kamp.

IFK Norrköping – Degerfors Odds på Begge Hold Scorer

IFK Norrköping har haft 70% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål 60%. IFK Norrköpings seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 3/06/2023. Den seneste gang Degerfors missede chancen for at score i en kamp var d. 15/07/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sirius. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.65, kan vi se at der er 60.61% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.09, kan vi se at der er 47.85% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se IFK Norrköping – Degerfors live stream?

Kampen IFK Norrköping mod Degerfors kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem IFK Norrköping og Degerfors har størst chance for at vinde?

I denne kamp er IFK Norrköping favoritter med odds 1.55 for at vinde.

Hvordan er IFK Norrköping’s form i Allsvenskan op til kampen?

IFK Norrköping har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Degerfors i Allsvenskan?

Degerfors seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.