18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Norrköping – Djurgården Live Stream

Last Updated on

,

IFK Norrköping og Djurgården mødes søndag d. 3/09/2023, i runde 22 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 17:30 på Platinumcars Arena .

Hvor kan man se IFK Norrköping – Djurgården Live Stream?

IFK Norrköping tabte deres seneste kamp med 2-3 mod Elfsborg, og de ligger nu nr. 5i ligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Djurgården sikrede sig en sejr over Degerfors med 4-1, hvilket placerer dem på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Norrköping vs Djurgården, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Norrköping mod Djurgården direkte via live stream.
  • Stadion: Platinumcars Arena
  • Dato: 3/09/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se IFK Norrköping – Djurgården live stream på ViaPlay

IFK Norrköping – Djurgården Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er IFK Norrköping givet 36.23% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.76. Djurgården har derimod 42.55% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.35. Disse odds gør Djurgården til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.07% med et odds på 3.44.

IFK Norrköping mod Djurgården – Statistikker og Analyse

IFK Norrköping tabte deres seneste opgør. Glen Riddersholm’s hold stod overfor Elfsborg i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-3. Da de mødte Elfsborg, havde IFK Norrköping 55% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde IFK Norrköping i alt 11 skud, mens de tillod 12 skud imod sig. Imens sikrede Djurgården sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Degerfors var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 4-1. Da de mødte Degerfors, havde Djurgården 62% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Djurgården i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.

IFK Norrköping vs Djurgården Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan , har værterne 5 sejre , mens de har scoret i alle disse kampe . Djurgården har 5 sejre , med mål scoret i 8 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Platinumcars Arena, har værterne IFK Norrköping nu vundet i alt 10 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

IFK Norrköping vs Djurgården Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har IFK Norrköping opnået to sejre , mens Djurgården har en historik der tæller 3 sejre , og der er 5 kampe, som er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.5 mål pr. kamp , hvor IFK Norrköping i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og Djurgården har snittet 1.2 pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 2-2. Kampen blev spillet søndag d. 11/06/2023, 17:30 på Tele2 Arena.

IFK Norrköping – Djurgården Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.4 mål i IFK Norrköpings Allsvenskan opgør , hvorimod Djurgården har et gennemsnit på 2.6 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Glen Riddersholm’s hold scoret et gennemsnit på 2.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp , mens Kim Bergstrand’s trup har formået at notere 1.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp.

IFK Norrköping – Djurgården Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 80% af IFK Norrköping’s seneste 10 Allsvenskan kampe , og Djurgården har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 3/06/2023 var den seneste kamp, som IFK Norrköping endte uden at score et mål. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 20/08/2023 var den seneste kamp, som Djurgården endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.61, kan vi se at der er 62.11% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.17, kan vi se at der er 46.08% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se IFK Norrköping – Djurgården live stream?


Kampen IFK Norrköping mod Djurgården kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem IFK Norrköping og Djurgården?


Djurgården er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.35.

Hvordan er IFK Norrköping’s form i Allsvenskan op til kampen?


IFK Norrköping har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Djurgården i Allsvenskan?


Djurgården seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.