18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Norrköping – Häcken Live Stream

Last Updated on

,

Runde 13 i Allsvenskan byder på IFK Norrköping mod Häcken, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 2/07/2023 kl. 15:00 på IFK Norrköpings hjemmebane: Platinumcars Arena.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se IFK Norrköping – Häcken Live Stream?

I sidste uge spillede IFK Norrköping uafgjort 2-2 mod Djurgården, og de ligger lige nu på 8. pladsen i Allsvenskan tabellen. På den anden side, Häcken kunne notere en 3-0 sejr mod Mjällby, og de ligger lige nu på en 3. plads.Læs vores optakt til kampen mellem IFK Norrköping vs Häcken, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Norrköping mod Häcken direkte via live stream.

  • Stadion: Platinumcars Arena
  • Dato: 2/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se IFK Norrköping – Häcken live stream på ViaPlay

IFK Norrköping – Häcken Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har IFK Norrköping en 23.31% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.29, mens Häcken har en 58.82% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.70. Dette betyder at Häcken er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.88 med en sandsynlighed på 25.77%.

IFK Norrköping mod Häcken – Statistikker og Analyse

IFK Norrköping spillede uafgjort i deres seneste opgør.Glen Riddersholm’s hold mødte Djurgården.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2.Da de mødte Djurgården, havde IFK Norrköping 32% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde IFK Norrköping i alt 7 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig.Imens vandt Häcken deres sidste kamp.I den kamp, mødte Per-Mathias Høgmo’s hold Mjällby.Efter 90 minutter, var resultatet 3-0.Da de mødte Mjällby, havde Häcken 72% af boldbesiddelsen.I Häcken’s seneste kamp, skød de på mål 13 gange, mens Per-Mathias Høgmo hold tillod 5 skud imod sig.

IFK Norrköping vs Häcken Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har værterne 4 sejre , med mål scoret i 8 kampe . På samme tid har Häcken vundet 7 gange , mens de har scoret i 8 af dem.Ser man på formen hjemme og ude, har IFK Norrköping nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Platinumcars Arena.I mellemtiden har Häcken vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

IFK Norrköping vs Häcken Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem IFK Norrköping og Häcken, har IFK Norrköping formået at vinde 4 gange , mens Häcken har formået at vinde 4 gange , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp . IFK Norrköping har snittet 1.1 mål i hver kamp , mens Häcken i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-3 til Häcken.Kampen blev spillet lørdag d. 11/03/2023, 17:00 på Bravida Arena.

IFK Norrköping – Häcken Odds på Over/Under

IFK Norrköping har formået at score i gennemsnit på 2.8 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . På den anden side, har Häcken’s kampe haft et gennemsnit på 3.7 mål. Ser man på disse opgør, har Glen Riddersholm’s hold scoret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp . Glen Riddersholm’s hold har i gennemsnit scoret 2.80 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.90 mål pr. kamp.

IFK Norrköping – Häcken Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af 10 kampe, som IFK Norrköping og Häcken har spillet indtil nu. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 3/06/2023 var den seneste kamp, som IFK Norrköping endte uden at score et mål. Häckens nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården på 0-1 d. 24/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.58 er der en sandsynlighed på 63.29% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.23, er der en sandsynlighed på 44.84% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se IFK Norrköping – Häcken live stream?

Kampen IFK Norrköping mod Häcken kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem IFK Norrköping og Häcken?

Häcken er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.70.

Hvordan er IFK Norrköping’s form i Allsvenskan op til kampen?

IFK Norrköping har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Häcken i Allsvenskan?

Häcken seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.