18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Värnamo – Elfsborg Live Stream

Last Updated on

,

IFK Värnamo møder Elfsborg i runde 22 af Allsvenskan lørdag d. 2/09/2023, kl. 17:30 på deres hjemmebane Finnvedsvallen.

Hvor kan man se IFK Värnamo – Elfsborg Live Stream?

Forud for kampen, ligger IFK Värnamo lige nu på en 9. plads i Allsvenskan tabellen efter en uafgjort mod Halmstads BK 0-0 i seneste kamp , mens Elfsborg rangerer som nr. 1 efter en sejr mod IFK Norrköping på 3-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Värnamo vs Elfsborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Värnamo mod Elfsborg direkte via live stream.
  • Stadion: Finnvedsvallen
  • Dato: 2/09/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se IFK Värnamo – Elfsborg live stream på ViaPlay

IFK Värnamo – Elfsborg Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er IFK Värnamo givet 23.75% chance for at vinde kampen med et odds på 4.21, mod Elfsborg, som kun har 57.80% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.73. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.82 eller 26.18%.

IFK Värnamo mod Elfsborg – Statistikker og Analyse

IFK Värnamo spillede uafgjort i deres seneste kamp. Kim Hellberg’s hold spillede mod Halmstads BK. Kampen endte med et resultat på 0-0. Mod Halmstads BK, havde IFK Värnamo en boldbesiddelse på 68%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde IFK Värnamo de følgende statistikker: 16 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Elfsborg deres sidste kamp. Jimmy Thelin’s hold var oppe mod IFK Norrköping. Kampen endte med en stilling på 3-2. I deres kamp mod IFK Norrköping, havde Elfsborg 45% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Elfsborg i alt 12 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

IFK Värnamo vs Elfsborg Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , og har scoret i 8 kampe . På samme tid har Elfsborg vundet 7 gange , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Finnvedsvallen, har IFK Värnamo nu vundet i alt 4 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

IFK Värnamo vs Elfsborg Indbyrdes opgør

IFK Värnamo og Elfsborg har i alt spillet 5 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har IFK Värnamo indtil videre ikke vundet mod Elfsborg , hvorimod Elfsborg har opnået to sejre , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.8 mål i de seneste 5 indbyrdes kampe . IFK Värnamo har i gennemsnit scoret 1.4 mål pr. kamp , og Elfsborg havde et gennemsnit på 2.4 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Elfsborg på 0-2. Kampen blev spillet søndag d. 14/05/2023, 15:00 på Boraas Arena.

IFK Värnamo – Elfsborg Odds på Over/Under

IFK Värnamo har formået at score i gennemsnit på 2.4 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Elfsborg’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Kim Hellberg’s trup scoret 1.30 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp , hvorimod Jimmy Thelins hold har scoret 2.00 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp.

IFK Värnamo – Elfsborg Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af kampe både for værterne, IFK Värnamo, og gæsterne, Elfsborg. IFK Värnamos seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 27/08/2023. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hammarby d. 13/08/2023 var den seneste kamp, som Elfsborg endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.65 er der 60.61% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.10, er der 47.62% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se IFK Värnamo – Elfsborg live stream?


Kampen IFK Värnamo mod Elfsborg kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem IFK Värnamo og Elfsborg?


Elfsborg er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.73.

Hvordan er IFK Värnamo’s form i Allsvenskan op til kampen?


IFK Värnamo har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Elfsborg i Allsvenskan?


Elfsborg seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.