18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Värnamo – Halmstads BK Live Stream

Last Updated on

,

Runde 21 i Allsvenskan byder på IFK Värnamo mod Halmstads BK, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 27/08/2023 kl. 15:00 på IFK Värnamos hjemmebane: Finnvedsvallen.

Hvor kan man se IFK Värnamo – Halmstads BK Live Stream?

Efter en 3-0 sejr over Varbergs BoIS FC i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 10. pladsen i Allsvenskan tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Halmstads BK indkasserede et nederlag mod Brommapojkarna på 1-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 11. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Värnamo vs Halmstads BK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Värnamo mod Halmstads BK direkte via live stream.
  • Stadion: Finnvedsvallen
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se IFK Värnamo – Halmstads BK live stream på ViaPlay

IFK Värnamo – Halmstads BK Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er IFK Värnamo givet 52.08% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.92. Halmstads BK har derimod 26.95% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.71. Disse odds gør IFK Värnamo til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.82% med et odds på 3.47.

IFK Värnamo mod Halmstads BK – Statistikker og Analyse

IFK Värnamo vandt deres seneste kamp. Kim Hellberg’s hold stod overfor Varbergs BoIS FC i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-0. Mod Varbergs BoIS FC, havde IFK Värnamo 56% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde IFK Värnamo 7 skud i angreb og 11 skud tilladt imod sig. Imens tabte Halmstads BK deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Magnus Haglund’s hold overfor Brommapojkarna. Det endelige resultat for den kamp var 1-3. Statistikker mod Brommapojkarna viser at Halmstads BK havde 39% af boldbesiddelsen. I Halmstads BK’s seneste kamp, skød de på mål 12 gange, mens Magnus Haglund hold tillod 11 skud imod sig.

IFK Värnamo vs Halmstads BK Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan , har IFK Värnamo vundet i 4 , og har scoret i 8 kampe . På samme tid har Halmstads BK vundet to gange , med mål scoret i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har IFK Värnamo i deres seneste fem kampe på Finnvedsvallen vundet 3 point. Imens har Halmstads BK samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

IFK Värnamo vs Halmstads BK Indbyrdes opgør

Før søndagens kamp, hvor der har været 7 møder mellem IFK Värnamo og Halmstads BK , har IFK Värnamo vundet to kampe , mens Halmstads BK har formået at vinde 3 gange . Der har også været 2 uafgjorte. Deres seneste 7 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 4.6 mål pr. kamp . IFK Värnamo har i gennemsnit scoret 2.0 mål pr. kamp , og Halmstads BK har scoret 2.6 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 2-2. Kampen blev spillet lørdag d. 15/07/2023, 15:00 på Oerjans Vall.

IFK Värnamo – Halmstads BK Odds på Over/Under

IFK Värnamo har formået at score i gennemsnit på 2.6 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Halmstads BK’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Kim Hellberg’s hold formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe , mens Magnus Haglund’s trup har formået at notere 0.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp.

IFK Värnamo – Halmstads BK Odds på Begge Hold Scorer

40% af IFK Värnamo’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Halmstads BK har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Den seneste gang IFK Värnamo ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Degerfors d. 14/08/2023. Halmstads BKs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 7/08/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.80 er der en sandsynlighed på 55.56% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.90, er der en sandsynlighed på 52.63% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se IFK Värnamo – Halmstads BK live stream?


Kampen IFK Värnamo mod Halmstads BK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem IFK Värnamo og Halmstads BK har størst chance for at vinde?


I denne kamp er IFK Värnamo favoritter med odds 1.92 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer IFK Värnamo i Allsvenskan?


IFK Värnamo seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Halmstads BK i Allsvenskan?


Halmstads BK seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte.